Hlavní obsah

Muž, který obléká Lady Gaga, představil svou kolekci v Praze

Neotřelou tvorbu Jeremyho Scotta mohli diváci vidět na pražském Designblok Dreft Fashion Weeku. Světově proslulý extravagantní návrhář, jenž obléká zpěvačky Madonnu či Lady Gaga, zde představil svou kolekci pro podzim/zimu 2011, která bude kromě Prahy k vidění už jen v Paříži.

Článek

Ve své nové kolekci s názvem Originals by Jeremy Scott, na které spolupracoval s firmou Adidas, použil zvířecí design a již tradičně se nechal inspirovat velkoměstem i military módou.

Scott pochází z Kansas City v americkém státě Missouri. Vystudoval módní design na Pratt Institute v New Yorku. Svou cestu k tomu stát se módní ikonou zahájil Jeremy Scott kolekcí v Paříži v roce 1997. Od té doby měl přehlídky v Los Angeles, New Yorku, Londýně, Moskvě či Soulu. Je držitelem několika módních ocenění a magazín Face jej zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí ve světě módy.

Oděv z dílny Jeremyho Scotta má na sobě i Kylie Minogue na obálce alba Light years a návrhář vytvořil i kostým pro Björk, jenž oblékla na festivale Coachlea v roce 2007.

Fota: Adidas Originals

Reklama

Související témata:

Související články

Oživte pochmurné počasí výraznou čelenkou

Pestrost, barvy a trocha extravagance patří i do pošmourného počasí. Nenechte se přemoci a bojujte proti šedi se vztyčenou hlavou. V módě jsou totiž čelenky,...

Buďte sexy a šik i jako nastávající maminka

Těhotenství patří odjakživa k nejkrásnějšímu období života ženy. Těšení se na děťátko, vybírání jména, oblečků, doplňků a dalších nezbytností, které bude...

Výběr článků

Načítám