Hlavní obsah

Módní show slavila návrat formálních outfitů ve stylu Michelle Obamové

Novinky, Dana Sokolová

V květnu byla v Praze k vidění módní předhlídka britské značky F&F, která oslavuje návrat elegantní formální módy do kanceláře a s ní návrat šatů dokonalých střihů - silný a módní Power „dressing“ ve stylu nové módní ikony Michelle Obamové. Modelky jako Kateřina Průšová či Eliška Bučková předvedly trendy na následující sezónu podzim a zimu 2009.

Článek

Módní show se nesla v duchu cestování v čase, ale i aktuálních trendů. K vidění byly modely inspirované osmdesátými léty, kdy dominovaly výrazné barvy jako červená, modrá, fialová a růžová. Výjimkou však nebyly ani barvy pastelové, bílá a béžová.

Další část byla zaměřena na military a gothic styl, jejíž doménou byly oblečky v černé a zelené barvě z leských i matných materiálů.

Móda do kanceláře

Asi největší úspěch sklidila elegantní formální móda vhodná do kanceláře, která se zaměřila nejen na muže, ale i ženy, a kde dominovaly dokonalé střihy šatů a velmi módní tzv. Power „dressing“ ve stylu nové módní ikony, Michelle Obamové.

"Byla jsem nadšená, jak všechny modely byly dokonale sladěny s doplňky. Jedinečný outfit pak dotvářely tašky, boty a rukavice," svěřila se moderátorka celé akce Gábina Partyšová.

Módní show si nenechaly ujít ani další známé osobnosti jako Eva Aichmajerová, Nikol Štíbrová, Renata Czadernová, Ladislav Špaček, či Ondřej Ruml a další.

Reklama

Související témata:

Související články

Móda, která se hodí do přírody i do města

Dobrý úmysl vyrazit na výlet, ať už do přírody, za památkami nebo do neznámých měst, může zkomplikovat šatník, nedostatečně vybavený pro tyto příležitosti....

Výběr článků

Načítám