Hlavní obsah

Módní hit v plastice - vaginální omlazení

SACRAMENTO

Ještě nedávno byly v čele žebříčku nejžádanějších plastických operací zákroky na zvětšení či modelace prsou, břicha, nosu či uší. Teď se modní trend posunul - a to doslova - ještě více dolů.

Foto: Profimedia.cz

Mezi oblíbené zákroky se už dávno neřadí jen operace prsou.

Článek

"Hodně mých mladých pacientek vidí plastickou operaci podobně jako třeba návštěvu u kadeřníka," říká dr. David Alessi z Beverly Hills, kterého ještě pořád překvapuje, jak lehce se ženy rozhodují podstoupit extrémní kosmetické zákroky.

Módním hitem se v posledních měsících podle lékaře stává především "vaginální omlazení", ale kosmetičtí chirurgové provádějí stále častěji i "čelní implantáty", liposukci na kotnících a ramenech a lámou a jinak sesazují čelisti, aby vylepšiil úsměv pacientek. A velmi žádané je i prodlužování či naopak nebo zkracování prstů u nohou.

Jak doktor Alessi řekl listu Glamour, jedna pětadvacetiletá žena ho nedávno požádala, aby jí "odstranil" pupík. "Mezi lidmi existuje jistá shoda o tom, jak má vypadat atraktivní tvář, ale definici ideálního pupíku nemáme," komentoval rozhodnutí ženy doktor.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám