Hlavní obsah

Módní ceny CFDA 2019: To nejlepší z růžového koberce

Novinky, Linda Humlová

V pondělí 3. června se odehrál slavnostní galavečer při příležitosti předávání módních cen CFDA 2019. Tato velkolepá událost, konající se každoročně v americkém New Yorku, svedla na růžový koberec ty nejznámější tváře módního průmyslu. Prohlédněte si, jaké šaty celebrity zvolily.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová

Článek

Pokud se necháváte rády inspirovat nákladnými róbami od těch nejvyhlášenějších návrhářů, tak by vás neměl letošní ročník módních cen CFDA minout. O krásné šaty totiž opravdu nebyla nouze. Komu to letos slušelo nejvíce?

Nejvýraznější róbou večera se rozhodně pyšnila Jennifer Lopezová. Zpěvačka a herečka totiž vsadila na dlouhou oranžovou sukni s vlečkou, kterou doplnila crop-topem se stojáčkem a dlouhým rukávem, který odhaloval její vypracované břišní svaly.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová

Modelka Emily Ratajkowski, která na sociálních sítích působí pod přezdívkou Emrata, na akci dorazila v saténových šatech se spadlými rameny. Oproti ostatním róbám, které pravidelně vynáší, byl tento kousek poměrně konzervativní, ale možná i proto nechal vyniknout modelčině kráse.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Modelka Lily Aldridgeová vsadila na rudý saténový model s krátkou kápí.

Podobné šaty, ovšem bez kápě a v zelené barvě, zvolila i módní editorka Lauren Santo Domingová. Ta své šaty vhodně doplnila tenoučkými páskovými sandálky, které jsou letos velmi trendy.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Lily Aldridgeová

Foto: Profimedia.cz

Módní editorka Lauren Santo Domingová

Poměrně konzervativní róbu zvolila modelka Camila Morroneová. Díky hlubokému výstřihu a výraznému make-upu ale rozhodně nevypadala nudně.

Bella Hadidová naopak vsadila na obepnutý model s flitry, který odhaloval všechny její přednosti. Její sestra Gigi Hadidová tentokrát vsadila na plizovaný model, který spíše než šaty připomínal umělecké dílo.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Camila Morroneová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová

Dokonalá tečka

Kromě šatů stál za povšimnutí i samotný make-up známých osobností, který skvěle dotvořil slavnostní look. Letos růžovému koberci dominovaly rudé rty a jemně nalíčené oči, na které vsadily například modelky Lily Aldridgeová a Emily Ratajkowski.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Lily Aldridgeová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Ozdobte svůj účes trendy doplňky do vlasů

Chcete být trendy, ale máte omezený rozpočet? Pak vsaďte na nejrůznější nápadité doplňky do vlasů, které kralují letošní sezoně. Vyberte si mezi maxi sponkami,...

Výběr článků

Načítám