Hlavní obsah

Móda ze zahájení filmového festivalu v Benátkách

Novinky, lin

V italských Benátkách začal ve středu 28. srpna večer 76. ročník nejstaršího filmového festivalu na světě. Po červeném koberci se už stačily projít nejen slavné francouzské herečky Catherine Deneuveová a Juliette Binocheová, ale také světové topmodelky. Podívejte se, jaké nákladné róby a šperky vynesly.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Candice Swanepoelová.

Článek

Proslulé turistické město Benátky se zahalilo do slavnostního hávu. Až do soboty 7. září zde totiž probíhá proslulý filmový festival, v rámci kterého bude letos představeno 21 celovečerních snímků.

Slavnostní premiéry lákají každý rok světoznámé celebrity, letos tomu není jinak. Kdo se objevil na zahajovacím ceremoniálu?

Foto: Profimedia.cz

Brazilská modelka Isabeli Fontanaová

Hlavní hvězdou večera byla nepochybně francouzská legendární herečka Catherine Deneuveová, která předvedla černé vypasované šaty, přes které oblékla oranžovou, lehce nadbytečnou vestu s výraznými klopami a spodním lemem zdobeným peřím ve stejné barvě.

Po jejím boku naopak zářila její herecká kolegyně, pětapadesátiletá Juliette Binocheová, která vynesla nádhernou bílou róbu se spadlými rameny zdobenou drobnými perličkami. Outfit pak doplnila účesem ve stylu „wet look“, díky kterému vypadala jako pravá mořská panna.

Foto: Profimedia.cz

Francouzská herečka Catherine Deneuveová

Foto: Profimedia.cz

Juliette Binocheová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Elsa Hosková

Na červeném koberci nechyběly ani významné světové topmodelky. Pozornost upoutala andělsky krásná Candice Swanepoelová, která i po dvou dětech předvedla svoji dokonalou postavu v poloprůhledných zlatých šatech s výrazným výstřihem na zádech.

Krásnou róbu vynesla i švédská modelka Elsa Hosková, která vsadila na černé šaty s vlečkou a odhaleným středem těla.

Klasickou krásu reprezentovala modelka Barbara Palvinová, která zvolila černou róbu bez ramínek s pomalu se rozšiřující sukní. Elegantní look dotvořily vlny v hollywoodském stylu a jemné páskové sandálky z lakované kůže.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám