Hlavní obsah

Móda ze slavnostního předávání televizních cen Emmy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 18. září 2018 brzy ráno proběhlo v americkém Los Angeles slavnostní předávání prestižních televizních a filmových cen Emmy. Jubilejní 70. ročník navštívilo velké množství celebrit. Podívejte se na jejich krásné róby a rozhodněte sami, kdo by podle vás měl dostat pomyslnou sošku za nejlepší šaty večera.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celebrity předvedly své róby na udílení cen EmmyVideo: Reuters

 
Článek

Prestižní předávání cen Emmy je považováno za nejvýznamnější ocenění v oblasti televizní tvorby na světě. Není proto divu, že celebrity věnují mimořádnou pozornost tomu, co si obléknou, jaký zvolí make-up či doplňky. Podívejte se na letošní nejzdařilejší outfity, které byly vidět na červeném koberci.

Hvězdy večera

Nejdokonalejší dámou večera byla podle nás jednoznačně herečka Penélope Cruzová. Kromě toho, že měla na sobě překrásnou peříčkovou róbu značky Chanel, oslnila i zářivou pletí a nepřehlédnutelným úsměvem.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Penélope Cruzová

Další zajímavou róbu, která ovšem rozhodně nebude šálkem kávy všech, oblékla herečka Tracee Ellis Rossová. Její šaty, připomínající zmuchlaný papír od sladkostí, jsou možná to poslední, co byste si na rudý koberec oblékla, ale podle nás mají tyto šaty nápad a šarmantní herečce rozhodně sluší.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Tracee Ellis Rossová

Nechyběly ani róby klasických střihů, se kterými zkrátka nelze sáhnout vedle. Oblékly je například herečky Padma Lakšmí či Scarlett Johanssonová, přičemž obě vsadily na sexy rozparek, ve kterých odhalily své hezky tvarované nohy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Padma Lakšmí

Foto: Profimedia.cz

Herečka Scarlett Johanssonová

Modelka Heidi Klumová vsadila na korálkovou róbu meruňkové barvy, která nikoho neoslnila, ani nenadchla.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Heidi Klumová

Naopak herečka Angela Sarafyanová, která vsadila na minimalistickou a zároveň princeznovskou róbu v černé barvě, byla nepřehlédnutelná.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Angela Sarafyanová

Slavné páry vyrazily v černém

Slavnostní předávání se neobešlo ani bez známých párů. Večeru se zúčastnil například miláček všech žen herec Antonio Banderas se svou partnerkou, která zvolila černou krajkovou róbu.

Po šatech stejné barvy sáhla i manželka zpěváka Johna Legenda Chrissy Teigenová, která ovšem v jednoduché róbě s výstřihem působila více elegantně a šarmantně.

Foto: Profimedia.cz

Herec Antonio Banderas po boku své partnerky Nicole Kimpel

Foto: Profimedia.cz

Modelka Chrissy Teigenová a zpěvák John Legend

Reklama

Výběr článků

Načítám