Hlavní obsah

Mladistvá móda podle Sharon Stoneové

Novinky, Eva Dvořáková

Herečka Sharon Stoneová proslula především lechtivou scénou v erotickém thrilleru Základní Instinkt. Sedmapadesátiletá Američanka na svůj věk rozhodně nevypadá, což se odráží i na jejím módním vkusu. Dá se dvěma slovy charakterizovat jako velmi mladistvý, přesto ale elegantní.

Foto: Profimedia.cz

Sharon Stoneová

Článek

Šedá elegance

Eleganci v několika krocích vytvoříte kombinací neutrálních barev. Sharon zvolila úzké šedé kalhoty s volným bílým topem a šedým maxisvetrem s kapsami, který délkou sahal až po kolena. V teplejších jarních dnech lze vlněný svetr nahradit trendy pončem, vyrobeným z méně hřejivého materiálu. Hnědé kozačky se dají zaměnit za semišové kotníčkové boty nebo moderní perforované jarní kozačky.

Foto: Profimedia, archiv firem

Kalhoty, Wrangler, info o ceně v obchodě. Brýle, C&A, 125 Kč. Pončo, F&F, 429 Kč. Tunika, C&A, 398 Kč. Boty U.S. Polo Assn, Zoot, 2999 Kč.

Kalhoty v hlavní roli

K jednomu z veselejších, extravagantnějších, ale přesto velmi povedených modelů patří i outfit s křiklavými vzorovanými kalhotami doladěnými espadrilkami s lebkou na nártech, kabelkou se vzorem krokodýlí kůže a slunečními brýlemi s kulatými obroučkami. Sharon Stoneová se držela při zemi a jako svršek zvolila neutrální černou barvu. Mladší, nebo odvážnější dámy ale mohou zkusit celek doladit topem v pastelových barvách.

Foto: Profimedia, archiv firem

Brýle Komono, Freshlabels, info o ceně v obchodě. Espadrilky Toms, Urbanlux, 1620 Kč. Kabelka, Bonprix, 549 Kč. Kalhoty, Topshop, info o ceně v obchodě.

Tričko s potiskem

Trička s potiskem jsou k vidění v obchodech téměř každý rok, a to ve všech ročních obdobích. Výrazný potisk stačí sladit s černými legínami všech délek a originálními, například špičatými balerínkami. Aby outfit nepůsobil nudně, což rozhodně není u americké herečky zvykem, zvolila k oživení červenou kabelku.

Foto: Profimedia, archiv firem

Legíny, New Yorker, 399 Kč. Baleríny, Botovo, 389 Kč. Tričko s potiskem, New Yorker, 199 Kč. Kabelka LYDC, Zoot, 1199 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám