Hlavní obsah

Místo důchodu fitness. Žena vypadá v šedesáti na třicet

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další důkaz, že věk je jenom číslo, představuje šedesátiletá babička Lisa Willinghamová z amerického Texasu. Ta se rozhodla svůj důchod pojmout aktivně. Místo čtení či háčkování si jako hobby zvolila fitness. A píle se vyplatila, dnes se pyšní postavou, kterou by jí záviděla kdejaká žena i o několik desítek let mladší.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Šedesátiletá babička z Texasu rozhodně na svůj věk nevypadáVideo: Caters News / @fitwithlw , AP

 
Článek

Lisa Willinghamová začala mít problémy s nadváhou po narození svých dvou dcer. Jakmile ale opustily rodinné hnízdo, rozhodla se, že se svou postavou začne něco dělat. Upnula se proto na fitness a zdravou stravu.

„Vždycky jsem měla ke sportu kladný vztah, ale když jsem vychovávala dívky, bylo pro mě náročné si na něj najít čas,“ říká Lisa pro AP.

„Dříve jsem nosila velikost L a omlouvala se tím, že jsem máma a mámy tak prostě vypadají. Uvnitř jsem ale se svým tělem spokojená nebyla. Vadila mi moje kila navíc, strie i celulitida,“ pokračuje a dodává, že tělocvična jí dala nový život. Po ukončení své profese učitelky se stala online trenérkou v oboru zdraví a fitness.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a její proměny si všimli i její kolegové z posilovny, kteří se chtěli rovněž dostat do formy.

„Začala jsem se věnovat klientům, kterým je přes 40, protože na ně mohu nejlépe praktikovat svoji osobní zkušenost. Chci, aby si všichni uvědomili, že věk je opravdu jenom číslo, které máme uchované v mysli, ale s tělem nijak nesouvisí,“ vysvětluje Lisa, která sama cvičí pět dní v týdnu po dobu třiceti minut a snaží se jíst zdravě. Na její výsledky se podívejte ve videu.

Důchod vyměnila za přehlídková mola. Polské modelce je 84 let

Styl

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Tipy, jak se donutit k rannímu cvičení

Motivace ke cvičení chybí občas každému z nás. Obzvláště těžké je to ráno, když víte, že byste si místo pocení mohli přispat. Pokud máte se vstáváním problém,...

Pět tipů, jak dítě motivovat ke sportu

Televize, počítačové hry a mobilní telefony vystřídaly v posledních letech sportovní aktivity nejen u dospělých, ale zejména u dětí. To dokazuje i průzkum,...

Výběr článků

Načítám