Hlavní obsah

Mini, midi i maxi květované šaty. Celebrity nosí všechny

Novinky, Linda Humlová

Šaty s květinovým vzorem patří mezi jarní a letní klasiku. Jsou ženské, něžné a sluší všem dámám bez ohledu na věk či postavu. Nyní je navíc ideální čas pořídit je ve slevách. Inspirujte se modely, které oblékají celebrity a zamilujte si jejich různé délky, barvy i vzory.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka Naomi Wattsová, herečka Gina Rodriguezová, herečka Dakota Johnsonová

Článek

Kdo by neměl rád květiny. Ať už na zahradě, ve váze nebo na šatech, pokaždé jim nemůžeme odolat.

Mini

Máte štíhlé nohy, které se nebojíte ukázat? Vsaďte na mini! Tato délka upoutá pozornost k vašim přednostem, díky květovanému vzoru nebudete působit přehnaně sexy.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: Ivanka Trumpová, zpěvačka Jennifer Hudsonová, herečka Reese Witherspoonová

Navíc je to ideální délka do horkých letních dnů, když už nevíte, co si vzít na sebe. Pozor si dejte jen v zaměstnání, kde by mini délka mohla vzbudit rozpaky.

Midi

Midi sukně, jejíž délka končí někde mezi koleny a kotníky, byla dlouhou dobu synonymem pro padesátá léta. Jak je známo, staré věci se často vracejí do módy, stejné je to i s midi šaty. Jejich nespornou výhodou je, že lichotí každé postavě, protože často obepínají jen pas, spodek je splývavý. Pozornost se upíná jen ke kotníkům, které mají i silnější dámy často štíhlé.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: právnička Amal Clooneyová, herečka Katherine Heiglová, herečka Drew Barrymorová

Touto délkou zkrátka nic nezkazíte, navíc díky ní budete vypadat elegantně.

Maxi

Dlouhé, splývavé a volné maxi šaty k létu zkrátka patří. Jsou pohodlné, navíc se nemusíte bát, že by někde vykukovalo něco, co nemá. Mnoho žen tvrdí, že s malou výškou se nedají nosit, ale opak je pravdou.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka Kate Hudsonová, zpěvačka Mel B, televizní moderátorka Lisa Snowdonová

Dlouhé šaty prodlužují postavu, a pokud z nich chcete vytěžit maximum, vezměte si k nim sandálky na vysokém klínku. Vysoké ženy naopak mohou v klidu sáhnout po páskových botách bez podpatku. Šaty můžete přepásat páskem a podtrhnout tak ženskou siluetu nebo je nechte volně vlát a probuďte v sobě boho divu!

Znovuobjevená Celine

Osvěžující novinkou na poli módního světa se stala zpěvačka Céline Dionová. Ta se nedávno spojila s uznávaným stylistou Law Roachem a nutno říci, že tahle dvojka míří hodně vysoko.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Céline Dionová

Céline se stala nejfotografovanější celebritou na všech přehlídkách, které navštívila, a zdá se, že nové šaty jí vlévají novou krev do života, možná za tím stojí i nový přítel. A jak si poradila s květinovým vzorem? Posuďte sami.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám