Hlavní obsah

Markéta Hrubešová: Vaření báječně doplňuje sex

Stále krásná herečka Markéta Hrubešová (37) nejen skvěle vaří v televizním nováckém pořadu, ale také doma. Je totiž přesvědčena, že k dobrému manželství patří dobré jídlo.

Článek

"Vaření báječně doplňuje sex. Muži, kteří umí vařit, připadají ženám obvykle sexy. Mně tedy jo. A totéž platí o ženách. Když mužskému uvaříte výborné jídlo, ještě se na něj usmíváte, je to nejlepší recept na báječný sex a tedy i na spokojené manželství," tvrdí herečka.

Ale zároveň zdůrazňuje, že k vaření musí mít člověk talent, jenom pouhá snaha nestačí. "Když má žena sexappeal a k tomu dobře vaří, je to pro muže to nejlepší. Ale tak jako k sexu nebo třeba k herectví je třeba talent, tak také k vaření," říká Markéta Hrubešová, která se domnívá, že všechny tyto vlastnosti možná má.

"Ráda chodím do restaurací. Ale většinou si dám jídlo, o kterém si říkám, že se na něm nedá nic zkazit. Ale ono dá, když kuchaři chybí talent," míní.

Dceři šmakují i chobotnice

Díky maminčinu talentu jí Markétina dcerka Christel opravdu s chutí. "Nesnáším, když se děti v jídle rýpou. To Christel naštěstí nedělá. U babičky bez problémů sní svíčkovou, rajskou a s námi zase ryby i chobotnice," svěřuje se herečka.

I když má Markéta v televizním studiu velmi barevnou kuchyni, doma si potrpí spíše na střízlivé barvy. "Mám ráda jednoduché věci i v oblečení, takže mám také jednoduchou kuchyni. Jednobarevnou, světle šedou, ale dobře zařízenou. Mám v ní všechno, co kuchař k vaření potřebuje, nic zbytečného," dodává Hrubešová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám