Hlavní obsah

Léto ovládne kouřové líčení v odstínu čokoládové, červené rty a tvářenky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Paříž

Korálově červené rtěnky, návrat tvářenky a kouřové líčení, které se rozpomnělo na čokoládově hnědou. Takové jsou podle francouzského listu Le Figaro trendy letošního letního líčení.

Článek

Z hlediska stylu bude prim nadále hrát "nahá tvář", tedy neformální líčení. Odstíny pleti jako obvykle sjednotí dobrý základ a neviditelný pudr.

Pokud jde o oči, kouřové líčení změní odstín z dosud černého a matně šedého na čokoládový. Hnědé a bronzové stíny rozjasněné zlatou nahradí dosud převládající klasiku, a to platí pro všechny barvy očí od modrých po oříškově hnědé a zelené.

Zapomenout však nelze na lehký dotyk bílými stíny ve vnitřním koutku očí, kterými se prohloubí pohled.

Návrat k tvářenkám

Mezi módními značkami mezi sebou budou svádět souboj Stella McCartney a Chloé nebo Ralph Lauren a Christopher Kane. Ať si však ženy vyberou jakýkoli tábor, bude to vždy příležitost oslavit návrat růžolících zdravíček, která již letos v zimě po vzoru matrjošek předznamenala tváře jako jablíčka. S růží na tvář a víceúčelovými tužkami na rty i líce tak bude víc zábavy než jindy.

Pochopitelně že se zdůrazněním očí je třeba potlačit rty a naopak. Pokud se ale ženy rozhodnou upozornit líčením na rty, měly by zvolit korálově červenou rtěnku spíš než oranžový odstín.

Červená se objeví také na nehtech, zapomenout však nelze na matné laky, béžový a tělový, které se objevily v zimě, ale ani na šedý nebo černý, pokud ovšem nehty nezůstanou zcela přirozené nebo s trochou francouzské manikúry.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám