Hlavní obsah

Letní móda plná květin

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K létu neodmyslitelně patří rozkvetlé louky a záhony plné květin. A stejně jako je flóra součástí přírody, ani v módě tomu není jinak. Rok co rok se objevuje na přehlídkových molech těch nejznámějších značek. Obléknout florální motivy není vůbec nic složitého.

Foto: Profimedia.cz

K létu patří květovaná móda.

Článek

Ke kalhotám

Květované sako je sice divočina, ale pokud jej sladíte s bílými kalhotami a sytě oranžovým topem, ve výsledku bude působit velmi formálně. Laďte opět se světlými kousky anebo s jinými pastelovými barvami.

Pokud si nejste jista odstínem, který by se k celku hodil, inspirujte se motivy na svršku. Ty napovědí, jaká barva bude ladit.

Foto: Archiv firem

Top, Topshop, info o ceně v obchodě. Boty, Toms, 2850 Kč. Blazer a kalhoty Orsay, info o ceně v obchodě. Kabelka, Deichmann, 499 Kč.

Na párty

Květované romantické šaty se špagetovými ramínky můžete obléknout na veselou jarní párty nebo jako outfit na afterparty, třeba na svatbu. Co k nim? Nebojte se barev. Laďte s hráškově zelenou koženkovou bundou, růžovými sandálky a malou kabelkou. Do hlubokého výstřihu nezapomeňte umístit výrazný šperk. Jak jinak než v podobě malých křišťálových květin.

Foto: Archiv firem

Náhrdelník, Mohito, info o ceně v obchodě. Sandálky, Aldo, 2199 Kč. Bunda, Zara, 1599 Kč. Šaty, AX Paris, Zoot, 1099 Kč. Kabelka, Deichmann, 499 Kč.

Na volný čas

K parnému létu se více než hodí světlé odstíny. Aplikujte je pomocí střiženého tílka s vykrojovaným lemem a dlouhé vesty s klopami. Velmi moderní jsou asymetrické sukně ve všech délkách a stále v kurzu jsou také plastové balerínky s mašlí. Do ruky nebo na rameno vezměte kabelku v mentolovém tónu, která romantickou kombinaci příjemně osvěží.

Foto: Archiv firem

Vesta, H&M, 1299 Kč. Sandále, Zaxy, Zoot, 989 Kč. Top, H&M, 249 Kč. Psaníčko, Matt&Nat, info o ceně na webu. Sukně, Only, Zoot, 529 Kč.

Na schůzku

Chystáte se na večerní schůzku a schází vám nápad na něco originálního? Překvapte svůj protějšek v áčkové sukni do pasu s květovaným motivem a krátkém topu po pupík.

Na večerní drink se rozhodně místo tenisek nebo balerín hodí lodičky na podpatku a do ruky místo velké kabelky malé psaníčko, které můžete opět barevně sladit se spodničkou.

Foto: Archiv firem

Psaníčko, Lusha, info o ceně v butiku. Boty, Humanic, 3299 Kč. Top, Esprit, 1199 Kč. Sukně, Apricot, Zoot, 1025 Kč.

Do kanceláře

Elegantní béžové pouzdrové šaty v délce po kolena poseté jemnými kvítky můžete obléknout jako součást formálního dress codu. Pozor na barvy. Držte se dál od černé, která by působila příliš tvrdě, raději zkombinujte s jinými béžovými, meruňkovými anebo smetanovými či bílými doplňky. Samozřejmostí jsou lodičky s uzavřenou špičkou.

Foto: Archiv firem

Kabelka, H&M, 999 Kč. Lodičky. Tamaris, Zoot, 1699 Kč. Šaty, Closet, Zoot, 1969 Kč. Sako, H&M, 999 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám