Hlavní obsah

Langmannovou na Miss Universe oblékne návrhářka Natali Ruden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká Miss 2006 Renata Langmannová již za pár dní odlétá na světovou soutěž krásy Miss Universe. Její róbu jí připravila známá návrhářka Natali Ruden, která se nechala inspirovat samotnou Miss a její přirozeností.

Článek

Renata stále ještě váhá, jaké šaty zvolí přímo na soutěžní večer. Zda dá přednost velmi odvážným bílým šatům z krajky či barevnějším šatům ladící s její pletí.

Šaty v barvách tyrkysové, oranžové a příbuzných odstínů zaujaly jak českou krásku, tak i prezidentku soutěže Česká Miss Michaelu Maláčovou. Jsou inspirované vodním světem. Natali Ruden je vytvořila z 34 metrů lesklého průhledného materiálu ve čtyřech barvách s využitím efektu prosvítání jedné barvy pod druhou, který je šitý přímo na miss a podtrhuje podle návrhářky její přirozenou krásu, teplý odstín její pleti a vlasů a je kontrastem k jejím výrazným modrým očím.

Podle Maláčové je Langmannová nadějnou reprezentantkou

Prezidentka České Miss vidí v letošní vítězce soutěže nadějnou reprezentantku. "Nechtěla bych předbíhat, ale rozhodně je typem, který by mohl zaujmout. Má široký zářivý úsměv, což, myslím, je styl americké krásy. Je velmi komunikativní a přesto, že reprezentuje malou zemi, konečně by mohla prolomit ne zrovna úspěšná léta," řekla Maláčová.

Langmannová má podle ní zároveň předpoklady svými přímočarými mediálními výstupy i celkovým přístupem k životu. "Je to dívka, za kterou se nemusíme stydět, a řekla bych, že Američané mají rádi bezprostřednost. Je jenom na ní, jak dlouho se tam vydrží tvářit a přesvědčovat porotu, že je tou pravou," soudí Maláčová.

Miss doprovodí na soutěž tatínek

Na Miss Universe, která se letos uskuteční v Los Angeles, odletí Langmannová 5. července. O dva týdny později za ní přiletí otec. "Bude mi držet pěsti za celou rodinu přímo v sále. Neletím tam s nijak velkým očekáváním. Jedu se zúčastnit, chci reprezentovat Českou republiku, ať to dopadne jakkoliv," řekla Langmannová.

Reklama

Související témata:

Související články

Večírek ve stylu Jamese Bonda v Praze

Finalistky České Miss 2006 se sešly na večírku, který se nesl ve jménu agenta 007 - Jamese Bonda. Hosté se dočkali takřka všeho, co k Bondovi patří....

Výběr článků

Načítám