Hlavní obsah

Laky na nehty vybírejte podle typu pleti

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je ideálním časem na experimentování s barvami. A to nejen v oblečení, ale i co se týče laků na nehty. Barevná manikúra i pedikúra vypadá skvěle nejen na mladých dívkách. Dovolit si ji mohou dámy každého věku. Stačí přijít na to, jaký odstín lichotí pleti.

Foto: Profimedia.cz

Pohrajte si se svou letní manikúrou.

Článek
Světlá pleť

Kombinace neonu + neutrálního tónu

Vyzkoušejte kombinaci ostře růžové a tělové hnědé v barvě písku. Můžete například tělovým odstínem lakovat a růžovou namalovat rozverné puntíky.

Korálová + modrá

Láká vás jasně korálová barva? Nakombinujte ji společně s bleděmodrou. Ideální kombinace k bazénu. Pro námořnický design přidejte bílou.

Oranžová + červená

Vyzkoušejte netradiční spojení červené a oranžové. Color blocking (kombinace pestrých barev) se nosí i na manikúře.

Foto: Archiv firem

1. Topshop Nails, cca 170 Kč + 2. Avon Colortrend, 99 Kč. 3. Rimmel Super Gel, 169 Kč + 4. Bourjois Silicon Texture Gel, 199 Kč. 5. a 6. Oriflame The One, v prodeji od 5.7. za 159 Kč.

Snědší pleť

Tmavě zelená + mat

K elektrické zelené se hodí tón, který ji usměrní. Vyberte kovovou šedou v  matném laku.

Korálová + pastelová modrá

Snědší pleť unese více jasné tóny, proto barvu peří plameňáka párujte s výraznou světle modrou barvou.

Tmavě fialová + plavá hnědá

Vytvořte kontrast pomocí tmavě purpurové a nenápadné béžové. Obě barvy můžete nosit buď společně a kreativně v podobě zdobení, anebo nalakujte jeden nehet na ruce jednou z barev, zbytek druhou.

Foto: Archiv firem

1. Rimmel 60 seconds Super Shine, 59 Kč + Topshop Matte Nails, cca 200 Kč. 3. Avon Art of Change Nailwear, 149 Kč + 4. Topshop Nails, cca 200 Kč. 5. Avon Magic Effects, 149 Kč + 6. Bourjois Texture Silicon Gel, 199 Kč.

Olivová pleť

Kobaltová + béžová

Kombinujte dramatickou modrou s přírodní béžovou.

Pomněnková + broskvová

Spojte dohromady šťavnatou oranžovou, barvu zralých broskví, a odstín pomněnek.

Mentolová + levandulová

Objevte sílu a krásu neonových tónů a zahrajte si na romantickou vílu. Tyto dvě barvy vypadají na snědé, opálené olivové pokožce vyloženě skvěle.

Foto: Archiv firem

1. Dermacol One Coat, 79 Kč + 2. Sally Hansen Salon Manicure, 199 Kč. 3. Rimmel Super Gel, 169 Kč + 4. Bourjois La Laque Gel, 199 Kč. 5. Avon Colortrend, 99 Kč + 6. Sally Hansen Salon Manicure, 199 Kč.

Tmavá pleť

Svítivá + neutrální

Zbrzděte jasnou žlutou pomocí jemné perleti. Na jasném denním světle dostane elektrický odstín navíc exotický třpytivý nádech.

Stříbrná + zlatá

Zahalte nehty do luxusního kabátku ze zlata a stříbra. Obojí doplňte třpytkami, které k bronzové pokožce neodmyslitelně patří.

Kovová + ledově modrá

Přivítejte léto v kovových odstínech. Pokud se vám nechtějí odlakovávat třpytky, vezměte si na pomoc ledové odstíny kovu a ledu.

Foto: Archiv firem

1. Rimmel 60 Seconds Super Shine, 59 Kč + 2. Sally Hansen Salon Manicure, 199 Kč. 3. Topshop Nails, cca 170 Kč + H&M, 149 Kč. 5. a 6. Oriflame The One, v prodeji od 5.7., 159 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám