Hlavní obsah

Kožená mánie. Žhavý trend letošního podzimu

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním z největších letošních trendů je kůže ve všech podobách. A čím více, tím lépe. Celokožené outfity byly k vidění na všech důležitých přehlídkách světových značek a není proto divu, že obdobné kousky plní i regály běžných obchodů. Jaký model si vybrat a jak ho nosit?

Foto: archiv firmy

Kolekce značky Kara

Článek

Chladné podzimní počasí nahrává teplým materiálům, což kůže nepochybně je. Navíc se s ní dá hezky pracovat. Skvěle si totiž rozumí s pleteninami, ale také luxusními materiály, jako je satén či krajka. Obohaťte svoji skříň například koženou či koženkovou sukní áčkového střihu.

Vsadit můžete také na tužkový střih či mini délku. V obou případech ale sukni doplňte o oversized svetr bez výstřihu, který celkový look vyváží a dodá mu na eleganci.

Foto: archiv firem

Košile, Pietro Filipi, 3990 Kč. Sukně dlouhá, Lost Ink, 1590 Kč. Robustní boty, Lost Ink, 1430 Kč. Kožené šaty, Kara, 6990 Kč. Svetr, Designers Remix (prodává Zalando), 5500 Kč. Sukně mini, F&F, 599 Kč. Boty na podpatku, Lost Ink, 1250 Kč.

Hořčicová, barva nejen babího léta

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Fendi

To samé platí i pro kožené či koženkové kalhoty nebo legíny, které si rovněž žádají střídmý vršek. Jednoduché, rovně střižené kožené šaty můžete naopak ozvláštnit punčochami se vzorkem.

Troufnout si můžete i na celokožený look složený ze sukně či kalhot a saka. Komplet doplňte hedvábnou košilí či tílkem s krajkou, botami na podpatku, následně přidejte decentní zlatou bižuterii a můžete vyrazit na večírek!

Foto: archiv firem

Šaty koženkové vlevo, Orsay, 1699 Kč. Svetr, Pietro Filipi, 3490 Kč. Sukně, Orsay, 699 Kč. Šaty kožené červené, Kara, 8490 Kč. Kabelka, Kurt Geiger (prodává Zalando), 5160 Kč. Kalhoty koženkové, F&F, 299 Kč

Trendy oblečení v barvách podzimního listí

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Fendi

Foto: archiv firem

Kabelka, The Kooples (prodává Zalando), 10 750 Kč. Boty, Marks & Spencer, 1499 Kč. Sukně, Orsay, 699 Kč. Kožené šaty zavinovací, Kara, 8490 Kč. Šaty s páskem, Orsay, 999 Kč. Rolák, Pietro Filipi, 1790 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Orsay

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám