Hlavní obsah

Kdo oslnil a pohořel na Zlatých glóbech 2020

Novinky, Linda Humlová

V pondělí 6. ledna ráno se v americkém Beverly Hills konal 77. ročník slavnostního předávání filmových a televizních cen - Zlatých glóbů. Jaké známé osobnosti na událost dorazily, co měly na sobě a komu se letos výběr šatů příliš nepodařil?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Móda na udílení cen Zlatý glóbusVideo: Reuters

 
Článek

Hvězdy večera

Jednu z nejpovedenějších rób večera předvedla herečka Charlize Theronová. Neotřelá kombinace zelené a černé působila doslova elektrizujícím dojmem.

Originální model vynesla i herečka Zoë Kravitzová. Spuštěná ramínka podpořila hereččin křehký vzhled. To, že ženy zrají jako víno, potvrdila herečka Helen Mirrenová, která dorazila v prudce elegantní rudé róbě.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Charlize Theronová, Zoë Kravitzová, Helen Mirrenová

Čistá ženskost

Na červeném koberci bylo letos k vidění i hodně růžové barvy. Její světlou variantu zvolila herečka a modelka Priyanka Chopra Jonas. Šaty se spadlými ramínky a vypasovaným korzetem ve stylu éry zlatého Hollywoodu patřily k jedněm z nejkrásnějších.

Blýskněte se. Sezona večírků je tu

Styl

Na obdobný, rovněž povedený look vsadila i herečka Isla Fisherová. Šaty v barvě magenty jí dokonale ladily k jejím zrzavým vlasům.

Teprve pětadvacetiletá Saoirse Ronanová vhodně zvolila jednoduché třpytivé šaty na ramínka, které daly vyniknout jejímu přirozenému půvabu.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Saoirse Ronanová, Priyanka Chopra, Isla Fisherová

Holá ramena

Na akci se objevila i filmová Bridget Jonesová - herečka Renée Zellwegerová. Ta si oblékla minimalistickou, blankytně modrou róbu s rovným výstřihem a hlubokým rozparkem. Jednoduchou, ale neméně povedenou róbu předvedla i herečka Margot Robbieová.

Vybavte se do zimy mrazuvzdornými sněhulemi

Styl

Na odhalená ramena vsadila i herečka Da'Vine Joy Randolphová. V jejím případě bychom ale volili spíše splývavý spodek róby. Zbytečné nabírání a rozparek přidávají kila.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečky Renée Zellwegerová, Da'Vine Joy Randolphová, Margot Robbieová

To nejhorší nakonec

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová letos bohužel příliš nezabodovala. Oblíbená umělkyně tentokrát vsadila na objemnou róbu připomínající vánoční cukrátko. Zbytečně tak potlačila svůj sex-appeal a mladistvý vzhled. Totéž by se dalo říci i u její herecké kolegyně Jennifer Anistonové.

Rovněž padesátiletá Anistonová sice vsadila na jednoduchou róbu, ale její barva působila zbytečně moc smutně.

Herečka Salma Hayeková opět vsadila na hluboký dekolt. Jeho hloubka byla ale spíše na škodu než k užitku.

Foto: Profimedia.cz

Zleva herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, herečka Salma Hayeková a herečka Jennifer Anistonová

Reklama

Související témata:

Související články

Udržitelnost, pomalá smrt rychlé módy

Sustainability, fast fashion, slow fashion či capsule kolekce. Zní vám to jako zaříkadlo? Pak si pomalu zvykejte. Módní průmysl se začíná měnit. Udržitelnou...

Co si obléknout na první rande podle vědců

Věda má široké pole působnosti. Od vývoje léků se zabývá i například tím, jestli holubi dokážou rozlišit obrazy od Moneta a Picassa. Není proto divu, že...

Výběr článků

Načítám