Hlavní obsah

Kabát Melanie Trumpové za milión korun a další rozmary slavných žen

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První dáma Spojených států amerických Melania Trumpová opět šokovala veřejnost. Tentokrát se nejednalo o odhalené snímky, nýbrž kabát od návrhářů značky Dolce & Gabbana, který si oblékla na slavnostní oběd summitu G7. Kabát se stal předmětem kritiky pro jeho cenu, která směle konkuruje cenám luxusních vozů. Které další manželky významných politiků spojuje láska k luxusním oděvům?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Melania Trumpová se v Itálii ukázala v sáčku v přepočtu za 1,2 miliónu korunVideo: Reuters

 
Článek

Styl Melanie Trumpové by se dal shrnout do pár slov. Je prudce elegantní, nadčasový a téměř vždy jednoduchý.

To ale vůbec neplatí o hojně zdobeném kabátku z dílny italských návrhářů Domenica Dolceho a Stefana Gabbany, který oblékla na zmíněný summit. Ten se stal předmětem kritiky pro svůj extravagantní vzhled, ale hlavně kvůli ceně, která činí neuvěřitelných 51 500 dolarů, tedy zhruba 1,2 miliónu korun. Je to tak nejdražší kousek, který si v rámci svého působení coby první dáma oblékla. Hravě tak převyšuje ostatní významné ženy politiků.

Foto: Profimedia.cz

sd

Nepozorná Hillary

Podobnému pozdvižení musela čelit i politička Hillary Clintonová, která si v rámci své prezidentské kampaně oblékla společenský kabátek značky Armani.

Nešťastnou náhodou a neuváženým výběrem stylistů se totiž stalo, že v rámci jejího velkého proslovu na téma rovnosti obyvatel měla na sobě kabát v hodnotě 284 tisíc korun. Takové paradoxy se neodpouštějí.

Foto: Profimedia.cz

Politička Hillary Clintonová.

Foto: archiv firmy Armani, Novinky

Politička Hillary Clintonová.

Oblíbená Kate

Vévodkyně z Cambridge Catherine je zcela odlišný případ. Ráda totiž kombinuje levné oblečení z řetězců s formálními kousky z rukou proslulých návrhářů. Britové ji nazývají módní ikonou – ať se na veřejnosti objeví v jakýchkoli šatech, jsou bleskurychle a bez rozdílu ceny vyprodány.

Minulý rok se nejdražším kouskem, který si oblékla, staly podle webu Huffington post šaty od značky Alexander McQueen v ceně 6800 amerických dolarů, tedy zhruba 160 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Kate

Božská Michelle

Bývalá první dáma USA Michelle Obamová se stala pro řadu žen velkou inspirací. Oproti ostatním uhlazeným ženám politiků totiž vyčnívala svou vnitřní sílou, inteligencí, robustnější, ale přesto krásnou postavou a také stylem.

Často jsme ji mohli vidět ve výrazných barvách, které skvěle podtrhly tón její pleti, a navíc díky nim stáhla veškerou pozornost směle na sebe. Není proto divu, že na závěrečnou státní večeři zvolila model v barvě růžového zlata z atelieru Versace v hodnotě zhruba 284 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

sd

Reklama

Výběr článků

Načítám