Hlavní obsah

Jarní inspirace podle zpěvačky Ashley Robertsové

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karanténa nám nedává příliš možností k tomu jít volně ven a užívat si jaro, které je v plném proudu. Nalaďte se na něj z pohodlí domova a inspirujte se rozmanitými outfity zpěvačky a tanečnice Ashley Robertsové ze skupiny Pussycat Dolls.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka a tanečnice Ashley Robertsová

Článek

Osmatřicetiletá zpěvačka Ashley Robertsová hrála v hudební skupině Pussycat Dolls tak trochu druhé housle. Hlavní tváří se totiž stala exotická Nicole Scherzingerová.

Dnes ale Ashley dokazuje, že se zastínit jen tak nenechá. Její módní styl je totiž dokonalým spojením elegance, ženskosti a vytříbeného vkusu. Trocha módní inspirace neuškodí ani v době karantény!

Oblíbená béžová

Odstíny béžové k jaru nepochybně patří. Ostatně právě béžový trenčkot byl měl patřit mezi základní kousky dámského, ale i pánského šatníku. Dá se totiž nosit na nespočet způsobů.

Oblékněte si ho po vzoru Ashley společně s teniskami a saténovým pyžamem, nebo vsaďte na klasickou elegantní kombinaci cigaretových kalhot či sukně, košile a lodiček.

Foto: Profimedia.cz

V neutrálních tónech

Plisovaná sukně

Plisované sukně zaznamenaly svůj největší boom v 70. letech minulého století, kdy alespoň jednu takovou měla ve svém šatníku každá žena.

Dnes jsou oblíbené hlavně díky své pohodlnosti, univerzálnosti a také tomu, že dodají každému outfitu texturu a víc než špetku šarmu.

Nosit takovou sukni můžete klasicky na elegantní způsob, ale ještě lépe vypadá, pokud ji zkombinujete například s tričkem své oblíbené kapely nebo basketbalovou bundičkou po vzoru Ashley.

Z šatníku herečky Jessicy Bielové

Styl
Foto: Profimedia.cz

Robertsová si libuje v plisovaných sukních.

Šik v každé situaci

Až se pravidla uvolní a my zase budeme moci volně pobíhat po městě, vsaďte na oblíbenou kombinaci delších midi šatů, kotníčkových tenisek a denimové bundičky.

Pokud si potrpíte spíše na streetwear, pak vyzkoušejte například šusťákový komplet v béžové barvě, pod který můžete obléci tenký roláček. Módní klasikou je pak kombinace propínacího svetru a mrkváčových džínů či kožených kalhot.

Foto: Profimedia.cz

V neutrálních tónech

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Probuďte svůj šatník ze zimního spánku

Probuďte se z dlouhého zimního spánku. Jaro je tu a s ním i pestrobarevné vzory a teplé barvy. Ukliďte proto dlouhé zimní kabáty a klasické černé kozačky na...

Výběr článků

Načítám