Hlavní obsah

Jaké trendy vládnou pánskému podzimnímu šatníku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Móda patří častěji mezi zájmy žen než mužů, přesto platí, že šaty dělají člověka a u pánů to platí dvojnásob. Není totiž nad to, když muž podtrhne své kouzlo osobnosti stylovým, a hlavně dobře padnoucím oblečením. Jaké trendy vévodí letošní pánské, městské módě?

Foto: archiv firmy

Svetr, Marks & Spencer, 1199 Kč

Článek

Pánská móda se oproti té dámské drží nohama poměrně při zemi. Extravagantní výstřelky proto nečekejte, přednost má kvalita, dobře padnoucí střih i materiál.

Barevné paletě vévodí tlumené přírodní tóny v čele s koňakově hnědou, modrou, béžovou, šedou a černou.

Foto: archiv firem

Čepice, Colmar, 936 Kč. Boty, Deichmann, 699 Kč. Bunda, Colmar, 8060 Kč. Svetr, Esprit, 1499 Kč. Kalhoty, Pietro Filipi, 4490 Kč

Do základní výbavy pánského podzimního šatníku by měly patřit lichotivě střižené džíny, kvalitní svetr či kardigan a flanelová nebo denimová košile.

Samozřejmostí by měl být také rovně střižený kabát, popřípadě pro ty, kdo upřednostňují sportovní eleganci, prošívaná bunda. I tu ale volte v přírodních odstínech. Svítivě červená či modrá barva se hodí spíše na hory než do městských ulic.

Foto: archiv firem

Manšestrová bunda, Esprit, 2799 Kč. Košile, Levi's, 1799 Kč. Bunda prošívaná, Esprit, 3999 Kč. Kabát, Esprit, 4799 Kč. Svetr, Pietro Filipi, 2990 Kč. Džíny, Levi's, 2499 Kč. Boty, Gant, 4799 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto Esprit

U doplňků zůstává trendy klasika v podobě kožených šněrovacích bot či takzvaných farmářek. Do módy se ale také vrátila klasická perka, která sluší zejména elegantnějšímu stylu oblečení.

Pořiďte si je v hnědé či černé barvě. Svůj outfit pak jako pravý džentlmen můžete doplnit koženou brašnou či taškou a páskem ve stejné barvě.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře Pietro Filipi, 12 990 Kč. Pietro Filipi, 10 990 Kč. Džíny, Levi's, 2499 Kč. Košile, Levi's, 1999 Kč. Bunda, Colmar, 13 182 Kč. Boty, CCC, 1899 Kč. CCC, 1499 Kč. Marks & Spencer, 1999 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Chcete být francouzsky šik? Pořiďte si baret

Barety jsou jasným trendem letošní zimy. Jejich hlavní výhodou je to, že spolehlivě zahřejí, ale přitom vám nijak neuberou na šarmu. Právě naopak. S lehkostí...

Výběr článků

Načítám