Hlavní obsah

Jaké modely vynesla vévodkyně Kate v roce 2017

Novinky, Linda Humlová

Vévodkyně z Cambridge Kate je jednou ze současných módních ikon. Svědčí o tom i fakt, že cokoli si na sebe oblékne, to je hned druhý den v obchodech beznadějně vyprodané. Pokud se i vám její styl líbí, připomeňte si s námi, jaké modely letos vynesla do společnosti.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate

Článek

Pětatřicetiletá vévodkyně Kate jde příkladem ženám po celém světě. I po dvou dětech a s třetím na cestě se její postava téměř nezměnila, a tak si může dovolit vypasované kostýmky i obepínající šaty, kterých má ve skříni nespočet.

Kromě nákladných rób a designérských modelů často obléká i kousky z konfekce, které si může dovolit téměř každá žena jejího věku. Ostatně tyto věci bývají v řetězcích často vyprodané již následující den.

Foto: Profimedia.cz

Styl Kate Middletonové.

Všechny její modely mají jeden společný znak, a to klasický střih, se kterým Kate příliš neexperimentuje. O to víc si užívá různé decentní vzory a stejně jako královna Alžběta II. i barvy. [celá zpráva]

Foto: Profimedia.cz

Vzorům a barvám se meze nekladou.

Foto: Profimedia.cz

Kate si potrpí na jednoduché, ale šik kousky.

Co se týče rób, většinou volí těsný živůtek, který pevně obepíná její štíhlé tělo a lehce se rozšiřující sukni. Potrpí si na kvalitní materiály, výšivky a krajku.

Foto: Profimedia.cz

Společenské róby

Vévodkyně Kate zkrátka nikdy nešlápne vedle, možná i proto se několikrát objevila na seznamu nejlépe oblékaných celebrit.

Foto: Profimedia.cz

Kate si potrpí na krásné šaty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám