Hlavní obsah

Inspirujte se elegantní pánskou módou z ulic Milána

Novinky, Linda Humlová

V období od 11. do 16. ledna se v italském Miláně odehrála pánská obdoba týdne módy. Akce přilákala nejen velké množství místních celebrit a blogerů, ale také módních nadšenců. Jaké trendy byly na ulicích módní metropole k vidění nejčastěji?

Foto: Profimedia.cz

Model Johannes Huebl

Článek

Znovuobjevené roláky

Roláky slaví velkolepý návrat a nosí je nejen ženy, ale také muži. Tento multifunkční kousek oblečení se totiž skvěle hodí do zimního počasí, protože jde lehce kombinovat a vrstvit. Pořídit si můžete ten ze silného vlněného úpletu a nosit ho ke kalhotám, nebo vsaďte na tenčí kousek, který si můžete obléci pod sako či vestu a být tak za opravdového elegána.

Zimní móda pro opravdové gentlemany

Styl
Foto: Profimedia.cz

Roláky dodají na eleganci.

Oblíbený denim

Denim patří dlouhodobě mezi nejoblíbenější materiál a z módního hledáčku se jen tak nevytratí. Kromě klasických džín slaví úspěch i denimové bundy, ideálně ozvláštněné různými druhy záplat či kovovými doplňky. Trendem je i celodenimový look sestavený z džín a denimové košile.

Jak nosit denim v každém věku

Styl
Foto: Profimedia.cz

Oblíbený je stále i denim.

Nápadité vzory

Pánská móda patří na rozdíl od té dámské mezi střízlivější, a kromě občasných módních výstřelků se drží zajetých pravidel. Pokud ale přesto chcete svůj outfit něčím oživit, není nic jednoduššího než si pořídit libovolný vzorovaný kousek, který přidá na plasticitě.

Foto: Profimedia.cz

Vzory ozvláštní každý outfit.

Šála jako módní doplněk

Šály neplní jen praktickou funkci, ale také tu módní. Pokud ve svém šatníku ještě žádnou nemáte, vsaďte na kvalitní kašmírový či vlněný kousek, který na první pohled působí luxusním dojmem, má skvělé hřejivé vlastnosti, a navíc vám v šatníku vydrží dlouhá léta. Vsadit můžete nejen na neutrální barvy. Skvěle vypadají například i tartanové šály či ty se vzorem kohoutí stopy.

Foto: Profimedia.cz

Šála je stylový módní doplněk.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Udržitelnost, pomalá smrt rychlé módy

Sustainability, fast fashion, slow fashion či capsule kolekce. Zní vám to jako zaříkadlo? Pak si pomalu zvykejte. Módní průmysl se začíná měnit. Udržitelnou...

Jak se naučit nosit bílou barvu i v zimě

V zimě máme tendenci ukrývat se do tmavých barev, které jsou sice praktické, nicméně v kombinaci s neustálou tmou nepůsobí ani trochu pozitivně. Vyzkoušejte...

Výběr článků

Načítám