Hlavní obsah

Inspirujte se aneb Zářivé šaty podle Elizabeth Hurleyové

Novinky, Eva Dvořáková

Zřejmě nejvíce ji proslavil milostný vztah s hercem a sex idolem mnohých žen Hughem Grantem. Partnerskou dvojici spolu tvořili třináct let, což Elizabeth Hurleyové, do té doby nepříliš úspěšné herečce a modelce, velmi pomohlo. Po jeho boku se o ní totiž začala zajímat světová média, paparazzi, ale i módní a kosmetické firmy, které stály o to, aby je zastupovala její krásná tvář.

Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurleyová v červnu oslavila padesáté narozeniny.

Článek

Čerstvá padesátnice stárne s grácií, a ví, co nosit, aby vypadala stále skvěle. Jejím velkým plus je nejen dokonalá postava, ale i dlouhé husté vlasy, díky kterým vypadá mladší. Anglická modelka a herečka téměř vždy sází na jistotu – pouzdrové, siluetu kopírující šaty.

Růžová na všechny způsoby

Vezměte si módní lekci a naučte se pracovat s pouzdrovými šaty. Pro dámy s dokonale štíhlou postavou je to samozřejmě velmi jednoduché, ovšem pokud žena zajde do dražšího butiku, i přestože není majitelkou dokonalých křivek, jistojistě sežene pouzdrové šaty, které jí padnou. Velmi dobře vypadají střihy se zúženým pasem, kde je možnost připnout tenký pásek. Nejelegantněji zase vypadají róby s délkou po nebo lehce pod kolena.

Foto: Profimedia.cz

Herečka a modelka si oblíbila růžovou barvu.

Foto: Archiv firem

Krajkové šaty, tamsin London, 1710 Kč. Vzorované French Connection, Fashiondays, info o ceně na webu. Delší růžové šaty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě.

Smaragdová brunetám svědčí

Teploty atakující tropické teploty svádějí k nošení barev. V černé se totiž už téměř nedá vydržet. Necháte se zlákat? Tmavé modely nejsou hereččinou oblíbenou a často volenou parketou, v jakémkoli počasí ráda vyráží v barvách. Smaragdová tmavým typům velmi svědčí a nechá vyniknout snědé pokožce. Oranžová se sice tolik nenosí, ovšem vypadá stejně zajímavě. Pokud vás oranžové modely spíše odrazují, vyzkoušejte žlutou. Jestli si netroufáte ani na jedno, můžete opět zvolit variantu, kde do vzorované róby barva vstupuje jen na okraj.

Foto: Profimedia.cz

Elizabeth Hurleyová

Foto: Archiv firem

Žluté šaty, F&F, 799 Kč. Zelené šaty, 799 H&M. Pruhované Maiocci, Fashiondays, info o ceně na webu.

Reklama

Související témata:

Související články

Styl herečky Emmy Watsonové

Emma Watsonová se proslavila především jako roztomilá malá čarodějka ve filmech o Harrym Potterovi. Získala ale také na Oxfordské univerzitě bakalářský titul...

Módní inspirace: Gisele Bündchenová

Čtyřiatřicetiletá brazilská supermodelka Gisele Bündchenová ukončila před několika dny svou profesionální kariéru. I přesto, že se pravidelně řadila mezi...

Výběr článků

Načítám