Hlavní obsah

Inspirace pro ženy po čtyřicítce - herečka Katie Holmesová

Novinky, Linda Humlová

O herečce Kate Noelle Holmesové se nikdy příliš nemluvilo jako o módní ikoně. Vše se změnilo až po rozvodu s jejím tehdejším manželem Tomem Cruisem. Z „Katie“ se totiž stala nezávislá žena, která srší sebevědomím a skvělým módním vkusem. Podívejte se, jak jí to sluší ve čtyřiceti a inspirujte se jejím mladistvým vzhledem.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Katie Holmesová

Článek

Výhodou, když je vám čtyřicet, je to, že už zpravidla víte, co vám sluší. To samé platí i pro Katie Holmesovou, která se nepouští do žádných velkých experimentů, ale raději se spoléhá na prověřené módní kousky, se kterými nikdy neudělá ostudu.

Oblíbená trikolóra

Příkladem může být její oblíbená barevná kombinace červené, bílé a modré, kterou ráda nosí v různých variacích.

Zatímco jednou sáhne po nápaditém džínovém overalu s holými zády a doplní ho ikonickou červenou kabelkou značky Chanel, jindy oblékne červený lehký svetřík s klasickými modrými džínami a doplní je ležérními bílými teniskami.

Foto: Profimedia.cz

Denim si skvěle rozumí s červenou barvou.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbená kombinace červené a modré

Dalším příkladem její oblíbené nevtíravé a nadčasové elegance je pruhované tričko, které se dá nosit téměř s čímkoliv a pokaždé bude vypadat stylově. Oblečte si ho po vzoru Kate s modrými džínami, doplňte červenou kabelkou a trendy mokasínami bez paty.

Foto: Profimedia.cz

Pruhované tričko se dá nosit na sto způsobů.

S trendy opatrně

Přestože se Katie drží zpravidla své osvědčené klasiky, ani ona se občas neubrání a zařadí do svého šatníku pár trendových kousků. Příkladem může sloužit proutěná kulatá kabelka, kterou zkombinovala s klasickými květovanými šaty a letními nazouváky.

Na módní události se nebojí dorazit ve vyšší dívčí a obléknout si například lesklou koženou sukni do pasu či transparentní top, pod kterým nechá vykukovat barevné spodní prádlo. Troufnete si i vy?

Foto: Profimedia.cz

Slaměné kabelky jsou velkým hitem.

Foto: Profimedia.cz

Vyzkoušejte kombinaci extravagantní kožené sukně s košilí.

Foto: Profimedia.cz

Na slavnostní akci se nebojí sáhnout i po extravagantnějších modelech.

Reklama

Související články

Vykouzlete si vosí pas díky trendy páskům

Tenké, široké, dlouhé i krátké. Pásky už dávno neplní jenom praktickou funkci, ale také tu módní. Přepásat jimi můžete doslova cokoliv. Od volného topu, přes...

Výběr článků

Načítám