Hlavní obsah

I v padesáti můžete být elegantní nevěstou v bílém

Lásce člověk neporučí. Někteří šťastlivci najdou tu pravou již ve dvaceti, jiní si na ni musí počkat. Jaké šaty ale zvolit, když váš milovaný poklekl až ve chvíli, kdy už vám není třicet ani čtyřicet? Přesvědčíme vás, že bílé se vzdávat nemusíte!

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mnoho žen, které chtějí vstoupit do svazku manželského v pokročilém věku, se vyhýbá bílé a spíše sahají po letních barevných variantách či kostýmku. To je ale škoda. V dnešní době už dávno neoblékají bílou jen „panensky čisté” dívky, jako tomu bylo v dobách naši praprababiček.

Samozřejmostí je volit šaty úměrně k vašemu věku i postavě. Díky nekonečnému výběru a šikovnosti návrhářů to ale není vůbec problém. Důkazem jsou například šaty pětapadesátileté Yolandy ze Španělska, jejichž fotografie nedávno obletěly a uchvátily celý online svět.

Yolanda si pro svůj velký den zvolila elegantní šaty od španělské návrhářky Matilde Cano, které se skládaly z klasické dlouhé spodničky a třpytivého stříbrně zdobeného přehozu, který nádherně ladil k Yolandiným šedinám.

Doplňky volila nevěsta velmi vkusně. Zdobené šaty si žádaly už jen minimum šperků, proto Yolanda vsadila pouze na jemné visací náušnice. Originálním elementem pak byly lodičky rovněž od španělské značky Flor de Asoka, které byly sametové a v barvě holubí modři.

Ostatně modrá ke svatbám patří, symbolizuje lásku, čistotu a věrnost. Už Panna Marie je zpodobňována v modrých šatech na důkaz její čistoty. Modrá byla také v minulosti dominantní svatební barvou. Dokonce ženy mívaly i modré svatební šaty.

Pokud se navíc pyšníte štíhlou postavou a nechybí vám kuráž, vsadit můžete i na krátký model, pro který se rozhodla i čtyřiašedesátiletá modelka Ludmila. Díky dlouhým rukávům a netradičnímu čepečku vypadala kouzelně a stylově zároveň.

Ve fotkách listujte pomocí šipek v příspěvku.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vypadaly svatební šaty dcery Billa Gatese

Úspěšná jezdkyně Jennifer Gatesová se o víkendu provdala za kolegu z branže, egyptsko-amerického jezdce Nayela Nassara. Svatba se konala na panství Gatesových...

Výběr článků

Načítám