Hlavní obsah

I při slunění v plavkách si teď můžete opálit celé tělo

– Londýn
Novinky, Dana Sokolová

Taky se vám nelíbí, když na vašem těle zůstanou bílá místa po opalování v plavkách? Máme pro vás dobrou zprávu. V Evropě jsou již k sehnání plavky, jež propouští ultrafialové paprsky a vy se tak opálíte i bez toho, abyste je musela ze sebe sundat.

Článek

Britská společnost Kiniki patentovala speciální tkaninu Transol, která obsahuje milióny mikrodírek ve tvaru kosočtverců, které umožňují průchod až 80 % ultrafialových paprsků. Pokud jsou tedy z této látky vyrobeny plavky, lze se skrz ně velmi dobře opálit.

Není tedy důležité, jak velké plavky na sobě ženy mají, jelikož se na jejich těle stejně nezobrazí žádné bílé obrysy.

Ženy se tak mohou v celé své kráse opalovat, kdekoliv na veřejných místech, aniž by se musely kvůli celosnědému tělu odhalovat.

Navíc je to i další důvod, proč přestat navštěvovat nezdravá solária. Některé ženy totiž do nich chodí právě proto, aby si v nich doopálily zmíněné bílé obrysy plavek.

Důležité používání opalovacích přípravků

Další výhodou těchto plavek je i jejich schopnost velmi rychle schnout. Ženě tedy odpadá i převlékání po koupání, aby neprochladla či aby zabránila infekčním onemocněním jako je vaginální mykóza apod.

Pokud se už rozhodnete pro tyto plavky, pak mějte na paměti, že je nutné i pod ně používat opalovací přípravky, tak jako na další části těla. Protože jinak vám hrozí, že bílé obrysy velmi snadno nahradí obrysy červené, což může být i zdraví nebezpečné.

Reklama

Související témata:

Související články

Léto ve znamení velmi svůdných micro bikin

Bikiny již několik desítek let patří mezi stálice plážové módy. Každým rokem se mění nejen materiály a barevnost, ale též střihy. Stylisté pak největší vývoj...

Výběr článků

Načítám