Hlavní obsah

Holínky jako praktický i elegantní módní doplněk

Novinky, Eva Dvořáková

Oživte deštivé jarní dny párem veselých gumáků. Ať už se venku doslova žení všichni čerti, nebo ulice smáčí svěží jarní déšť, holínky se vždy hodí. A už dávno nejsou ostudou nebo obuví určenou jen na zahradu. V poslední době je z nich úžasný módní doplněk.

Foto: Profimedia.cz

Holínky nepatří jen na zahradu. Obujte je i do ulic.

Článek

Jak je nosit? Jde to velmi snadno. Pokud vás čeká opravdu vydatný déšť, a přesto musíte opustit teplo svého domova, je vhodné společně s holínkami obléci i nepromokavou bundu, nebo ještě lépe pláštěnku. Ale i ta se může stát skvělým a velmi výrazným stylovým kouskem vaší skříně.

Do velkého deště

Nebojte se do deště vyrazit s křiklavě žlutou nepromokavou bundou s kapucí a prostornými kapsami, a veselými růžovými holinami. Žlutá se skvěle snese s puntíky, a to v jakémkoliv provedení a úzké kalhoty, se kterými do holin vklouznete nejpohodlněji, jsou v nepříliš vlídném počasí vítaným pohodlím.

Foto: Archiv firem

Žlutá pláštěnka Tom Joule, Zoot, 1899 Kč. Tričko s puntíky, Lindex, 599 Kč. Holínky, Botovo, 998 Kč. Džíny, Bonprix, 999 Kč.

Holiny jako doplněk

Holiny a trenčkot? Proč ne. I v dešti můžete být elegantní. Pokud se chystáte do kanceláře a je vám jasné, že v oblíbených lodičkách louže jen tak snadno nepřeskočíte, zvolte na přepravu do suché kanceláře holiny. Při troše štěstí se dá obuv sladit se zbytkem outfitu. Vyberte si vtipné černé holiny s pruhovanou textilní částí a červenou mašlí. Obyčejné pruhované šaty a červenou kabelku pak pořídíte v každém obchodě. Dá se samozřejmě alternovat například s pruhovanou košilí a červeným svetrem. Kombinací je doopravdy mnoho.

Foto: Archiv firem

Trenčkot, Zara, 2799 Kč. Šaty, Mango, 1499 Kč. Kabela, Mango, 599 Kč. Holíny Novesta, Zoot, 1399 Kč.

Nadčasová elegance

Velkým módním trendem jsou vesty, které délkou sahají téměř až po kolena. Oblékněte ji v kombinaci s džínovými ethno šaty a něžně pastelovým batůžkem. Jemné béžové holiny s přezkou dodají outfitu šmrnc, a pokud venkovní teploty nebudou ještě příliš příznivé, nebojte se ze skříně vytáhnout podzimní kabát ve velbloudí barvě.

Foto: Archiv firem

Bílá vesta, Bonprix, 449 Kč. Džínové šaty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Batoh herschel, Asos, 1900 Kč. Holíny, Botovo, 524 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související články

Styl herečky Emmy Watsonové

Emma Watsonová se proslavila především jako roztomilá malá čarodějka ve filmech o Harrym Potterovi. Získala ale také na Oxfordské univerzitě bakalářský titul...

Módní trendy, které stojí za to vyzkoušet

Každý rok přivítá móda hned několik trendů. Některé jsou žhavou novinkou, jiné jsou v kurzu několikátou sezónu za sebou. Některé z nich zůstanou módními...

Výběr článků

Načítám