Hlavní obsah

Fotbalista David Beckham pracuje na vlastní kolekci spodního prádla

Londýn

David Beckham (36) sice momentálně hraje za americký fotbalový klub LA Galaxy, ale najde si čas i na módu. Teď zrovna navrhuje svou kolekci pánského spodního prádla.

Foto: Profimedia.cz

Fotbalista David Beckham byl několik let tváří spodního prádla Armani.

Článek

Beckham přiznává, že nápad uvést vlastní spodní prádlo dostal, když si uvědomil, kolik peněz vydělal italskému módnímu domu Emporio Armani. Před pár lety se pro jeho kampaň dal fotit jen ve spodkách a byl to ohromný úspěch.

"O vlastní kolekci spodního prádla uvažuji už delší dobu. Nemůžu se dočkat, až ji lidem představím. Jen si nejsem jistý, jak se to bude líbit mámě, až mne zase uvidí na billboardech jen ve spodkách," přiznává fotbalista.

V roce 2007 vydělal Armani přibližně 16 miliónů euro (cca 390 miliónů Kč). Poté, co pro tuto značku pózoval Beckham, stoupl zisk na velmi úctyhodných 43,9 miliónu euro (cca 1 miliarda Kč).

Foto: Profimedia.cz

David Beckham vydělal výrobci spodního prádla

"Uvědomil jsem si, že existuje zájem o dobře vypadající, dobře ušité pánské spodní prádlo," dodal Beckham v rozhovoru pro stránky WWD.

Na projektu spolupracuje se Simonem Fullerem, bývalým manažerem Spice Girls, dívčí skupiny, k níž dříve patřila i jeho manželka Victoria.

"Hodně jsme pracovali na tom, aby prádlo padlo, bylo ze správného materiálu a ve správném stylu. Jde nám o to, aby bylo co nejlepší, a na výsledek jsem opravdu hrdý," dodává bývalý kapitán anglického národního týmu, který se stal ztělesněním "metrosexuála".

Reklama

Související témata:

Související články

Světový hit: neviditelné kalhotky a slipy

Máte rádi svobodu bez jakéhokoliv omezení? Pak právě na vás mysleli výrobci velmi revolučního spodního prádla, jež se stává doslova hitem ve světě a vlastně...

Výběr článků

Načítám