Hlavní obsah

Focení aktů zvedá ženám sebevědomí a v mužích probouzí vášeň

Novinky, Dana Sokolová

Pro krásu jsou mnohdy ženy ochotné udělat cokoliv. Ale někdy stačí skutečně málo. Nafotit odvážné akty. Díky profesionální fotografii se v podstatě všechny ženy mohou stát neodolatelnými. Každý nedostatek i nadbytek lze skrýt a naopak přednosti zvýraznit. A právě proto stále více žen ve středním věku nahé pózují fotografům a fotkami posléze obdarovávají své partnery.

Foto: Profimedia.cz

Stále více žen ve středním věku pózují nahé fotografům a fotkami posléze obdarovávají své partnery.

Článek

Stát se na chvíli modelkou, ale i sebevědomou a žádoucí ženou, která je hrdá na své tělo, to jsou nejčastější důvody, jež vedou ženy do fotoateliérů. Přičemž většina žen netouží po vulgárnostech, ale jemné erotičnosti, která téměř nic neukazuje, ale probouzí fantazii.

Podle psychologů je jen málokterá žena spokojena se svým tělem. A profesionálně udělaná fotografie jí může pomoci přijmout své tělo takové, jaké je a pohlížet na něj pozitivnějším úhlem pohledu.

"Celý život jsem se trápila dietami a kvůli jojo efektu jsem neustále hubla a tloustla, až jsem skončila na velikosti 50. Přestože mne můj manžel neustále přesvědčoval, že se mu stále líbím, trápila jsem se stále dalšími dietami. Pak jsem dostala nápad se nechat vyfotografovat profesionálem. Velmi jsem se styděla svléknout se a odhalit všechny své špeky, ale nakonec jsem to zvládla. Výsledky byly nejen pro mne ohromující. Najednou jsem viděla všechny ty přednosti, které na mé postavě můj manžel miloval. Rázem jsem přestala hubnout a díky tomu, že jsem se sama začala ve svém těle cítit skvěle, jsem zhubla pět kilogramů bez úsilí," vypráví 45letá Jiřina.

Foto: Profimedia.cz

Vzpomínka na mládí

Některé ženy přivádí k fotografům touha po ztvárnění sebe samé v plné fyzické síle a kráse, aby si tyto fotografie mohly uchovat jako krásnou vzpomínku na určité životní momenty.

Tyto okamžiky se mohou pojit s obdobím, kdy ženy začnou uvažovat o dětech a chtějí si ponechat památku na období před dětmi. Nebo s obdobím po dětech, kdy ženy obvykle nabírají druhý dech a cítí se skvěle. V takové době i často touží ve svém muži opět vzbudit dřívější touhu a vášeň a nebo nakročit k novým začátkům.

Zbořit stereotyp

V dlouholetém vztahu je někdy těžké nalézt nový podnět, který by vrátil ochabující vášeň v ložnici. Někdo sází na erotické časopisy či filmy, jiný na erotické pomůcky a další zas na natáčení soukromých videí apod. Jednou z možností mohou být i akty.

"Chtěla jsem svému partnerovi ukázat, že jsem stále tou bezprostřední, odvážnou dračicí, do které se před lety zamiloval a přišlo mi jako skvělý nápad překvapit ho svou vlastní iniciativou a nechat se pro něj vyfotit. Domluvila jsem se s fotografem, co od fotografií očekávám a výsledek byl prostě úžasný. Přítel byl více než nadšený," svěřuje se třicetiletá Lenka.

Foto: Profimedia.cz

Znovu nabyté ženství

Problém mnoha žen po porodu bývá ten, že je začnou muži především vnímat jako matky svých dětí a nevědomky tak potlačují jejich ženství. Přestože mateřské pudy ženy obvykle na dlouhý čas zcela pohltí, časem i ony zatouží být opět pro muže těmi atraktivními a žádoucími. A akty mohou být způsob, jak na tento fakt své muže opět upozornit.

Mnohdy o svém ženství netouží přesvědčit jen své partnery, ale i sebe samotné či dokonce své okolí. A pomocí fotek tak chtějí všem dokázat, že i v pětatřiceti po dvou dětech mohou mít krásnou, pevnou postavu, jež jim mnohé osmnáctky mohou závidět.

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám