Hlavní obsah

Finalistky pražské miss zářily v modelech Hanáka a Tauchmanové

Rafinované modely Luďka Hanáka i společenské šaty Jiřiny Tauchmanové byly k vidění v úterý na pražském Žofíně. Boky v nich rozvlnily finalistky soutěže Miss Praha Open 2010. Luděk Hanák ve svých návrzích nešetřil hlubokými výstřihy a rozparky, v modelech Jiřiny Tauchmanové se zase dívky měnily v romantické princezny.

Článek

Přehlídka modelů Luďka Hanáka nemohla nechat žádného z přihlížejících mužů klidným. Dívky před publikem předváděly hluboké výstřihy, rozparky i šaty v délce ultramini.

Rafinované modely návrháře dokázaly krásné dívky proměnit v sexy dračice, aniž by postrádaly eleganci a styl.

„Při navrhování mě inspirují materiály a ženy,“ prozradil sám Luděk Hanák, v jehož kolekci se střídaly lesklé látky s divokými zvířecími vzory s třpytivými materiály posetými flitry.

To návrhářka Jiřina Tauchmanová vsadila na romantiku. Svou kolekci dlouhých společenských šatů vyladila převážně do pastelových barev s převahou růžové a fialové.

Výrazným prvkem, který se na šatech opakoval, byla stuha. Sexy dračice se tak pod taktovkou návrhářky rázem proměnily v princezny.

Modely z dílny obou návrhářů si obléknou finalistky pražské miss i pro finálový večer. O vítězce se rozhodne v sobotu 6. listopadu opět na pražském Žofíně. V romantických šatech z kolekce Jiřiny Tauchmanové po boku Mirka Šimůnka zazáří i moderátorka večera Miluše Bittnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám