Hlavní obsah

Eva Aichmajerová: v módě hledám inspiraci u kolegyň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka a moderátorka Eva Aichmajerová (29) nepatří mezi celebrity, které by braly obchody útokem. Když se jí něco líbí, tak si to prostě koupí. Nákupy ale v žádném případě neplánuje. A kde hledá inspiraci? Nejčastěji prý u svých kamarádek a kolegyň z branže.

Článek

"Často se mi stává, že jdu okolo výlohy, něco se mi tam líbí a musím si to koupit. Že bych ale plánovala nákupy? To určitě ne," říká moderátorka, která se nechává inspirovat hlavně fotkami svých kamarádek.

"Tuhle měla na sobě Alice Bendová neuvěřitelně krásnou čepici, tak jsem jí hned volala, kde ji sehnala. Byla fakt úžasná. Potom jsem také zjišťovala, kde pořídila Katka Kristelová tu krásnou, bíločernou, extrémně elegantní halenku. To už naštěstí také vím, takže hned jak to bude možné, zajdu si ji koupit," říká kráska, která preferuje hlavně pohodlné oblečení.

"Džíny jsou nejoblíbenější část mého šatníku. Tak trochu na nich ulítávám. Mohla bych mít doma klidně patnáct druhů, což je pravda trochu úlet, ale je to věc, která se nezničí. Jedny z mých nejoblíbenějších džín jsou od Dieselu. Koupila jsem si je před šesti lety, byly strašně drahé, ale mám je dodneška."

Doplňky Eva příliš neřeší

Evě, která v současné době žije s režisérem Adrianem Stojkovem (38), se nedávno podařilo dokončit půdní rekonstrukce v domku u Karlštejna. Teď už jenom shání vhodné doplňky. Na ty si prý potrpí víc než v případě oblečení.

"Je fakt, že doplňků nemám tolik jako normálního oblečení. Nedávno jsem se bavila s Agátou Hanychovou, která na kabelkách, botách a páskách opravdu ulítává a mám to spíš tak, že si raději koupím další kousek oblečení než nějaký doplněk. Když potom zjistím, že k tomu nemám pásek, nijak extrémně to neřeším. Prostě si tričko nebo halenku, co mám na sobě, přetáhnu, a ono to není vidět," směje se modelka.

Reklama

Související témata:

Související články

Aichmajerová zaučovala nového herce Ulice

Seriál Ulice televize Nova představil českým divákům vedle dobře známých herců i řadu nových tváří. Tak tomu má být i v budoucnu. Od dvanáctého cyklu...

Krásky očichávaly kolemjdoucí jak voní

Ve vestibulu stanice metra Muzeum řádila Rexona hlídka vůní ve složení Zuzana Belohorcová, Eva Aichmajerová a Vlasta Korec. Každý kolemjdoucí se podrobil...

Výběr článků

Načítám