Hlavní obsah

Čeští muži v nošení spodního prádla nejsou příliš kreativní

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muži po ženách chtějí, aby za všech okolností byly sexy, zvláště pokud se jedná o spodní prádlo. Sami na sebe v těchto ohledech ale často zapomínají. Nosí to, co jim buď koupí jejich ženy či matky, anebo sází na klasiku. Nad výběrem prádla jednoduše nepřemýšlejí.

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka aktuálních trendů v pánském spodním prádleVideo: Muchachomalo

 
Článek

Je to přitom velká škoda. Mnoho mužů nosí nejen prádlo z nekvalitních materiálů, ale také nepohodlné, a dost často po módní stránce absolutně out. I když existují výjimky.

Podle zjištění nákupního rádce Zboží.cz se za poslední čtyři měsíce přes internet nejvíce kupovala pánská tanga (31 %). Těžko soudit, zda čeští muži skutečně objevili výhody tohoto prádla, anebo se jednalo o vtipné či erotické dárky jejich žen, v každém případě jde o velmi odvážný počin.

Foto: Seznam.cz
Foto: Profimedia.cz

Pro mnohé muže nepředstavitelná záležitost.

Ve většině případů totiž muži preferují boxerky. Podle projektu ChlapskaZasilka.cz nejčastěji pánové volí mezi černými a bílými boxerkami. Kreativní v tomto směru skutečně nejsou.

Do módy se ale pomalu a jistě vrací opět slipy. Z prodejů přes vyhledávač těch nejlepších cen na internetu Zboží.cz, na ně vsadilo až 28 % zákazníků. Možná je to i tím, že se k nošení tohoto prádla přiznali i takové hvězdy jako herec Robert Pattinson, fotbalista Cristiano Ronaldo či český herec Martin Kraus.

Foto: Profimedia.cz

Christian Ronaldo při propagaci vlastní řady spodního prádla.

Foto: Profimedia.cz

David Beckham při propagaci spodního prádla značky H&M

Foto: Profimedia.cz

Barevnost mužům svědčí

Foto: Profimedia.cz

David Beckham se netají tím, že preferuje bílou.

Foto: Astratex.cz

Spodní prádlo, jež nepostrádá vtip.

Foto: Candyman

K dostání je i svítící prádlo, jež zaboduje na každé párty.

Foto: Hugo Boss

Nudu v šatníku mohou oživit i elegantní proužky.

Foto: Hugo Boss

Trendy kostka

Reklama

Související témata:

Související články

Anna Wintourová - žena, která velí módě

Svět módy jí leží u nohou. Ona sama je symbolem ženskosti a luxusu. Madonna o ní zpívala ve své písničce, byl o ní natočen film Ďábel nosí Pradu a americký...

Tajemství kvalitních pánských košil

Až do 18. století byla pánská košile považována za spodní prádlo - vidět byl jen límeček. Přestože se od té doby mnohé změnilo a košile jsou vnímány jako...

Elegantní a módní outfit do kanceláře

Můžete se setkat s tím, že ve firmě, kam budete nastupovat, panuje ohledně oblékání jasný a velmi striktní dress code. Ten je samozřejmě vhodné přesně...

Výběr článků

Načítám