Hlavní obsah

Česká kadeřnice vyhrála světovou talentovou soutěž

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vítězka českého kola talentové soutěže Trend Vision Award, sedmadvacetiletá kadeřnice Lenka Walderová z pražského salonu New You, se stala celosvětovou vítězkou této mezinárodní soutěže. Její účes nejoriginálněji zobrazil aktuální vlasové trendy a jednoznačně tak získal v kategorii Young talent své prvenství.

Foto: Wella Professionals (2x)

Vítězka Lenka Walderová se svou modelkou.

Článek

Lenka Walderová vsadila na jistotu a do svého týmu povolala skutečné profesionály. Už dříve zjistila, že na „kamarádské slovo” nefunguje nikdy nic stoprocentně, a proto investovala do kvalitního týmu. Soutěž totiž dnes už není jen o účesech a vlasových barvách, ale o celkovém outfitu a vystižení myšlenky trendu. Dát účesu hmatatelnou ideu, která vyjádří osobnost jeho nositele, zručnost, fantazii a vizi kadeřníka nebo také určitý společenský postoj a názor.

Modelku Beatu ani jednu z nejlepších vizážistek, Ivanu Tokárskou, tedy před soutěží neznala, ale okamžitě si sedly a utvořily spolu neuvěřitelně funkční tým.

Finálový večer International Trend Vision Award 2014 proběhl 23. listopadu v kongresovém centru Grimaldi Forum přímo v srdci Monte Carla.

Foto: Lenka Walderová

Účes, který ohromil svět

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám