Hlavní obsah

Češka Eva Klímková se stala nejkrásnější začínající modelkou světa

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovský úspěch na nejprestižnější modelingové soutěži Elite Model Look v čínském Shenzhenu zaznamenala teprve šestnáctiletá česká modelka Eva Klímková. Stala se vítězkou 30. ročníku této soutěže a porazila dalších 59 nejkrásnějších začínajících modelek světa.

BEZ KOMENTÁŘE: Eva Klímková na pražském finále soutěže Elite Model Look letos v záříVideo: Novinky

 
Článek

Druhé místo obsadila Alexandra z Monaca, o třetí místo se podělily dvě finalistky Amilna z Angoly a Dalma z Maďarska. Skvěle se umístila i Slovenka Barbora Koláriková, která se probojovala do TOP 15.

Foto: Profimedia.cz

Eva Klimková ve finále soutěže.

Eva Klímková je stále studentkou Střední odborné školy stavební a zahradnické v Praze. Měří 178 cm a její míry jsou 80-61-89.

Po svém zářijovém úspěchu v českém národním kole ani nedoufala, že by vyhrála i ve světovém finále, kde jako hlavní cenu získala kontrakt ve výši 150 000 eur.

Foto: Profimedia.cz

Finalistky světového finále.

Zařadila se tak mezi světové topmodelky, jako jsou například Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Cindy Crawford, Hana Jiříčková či Denisa Dvořáková, kterým účast v Elite Model Look odstartovala jejich kariéru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám