Hlavní obsah

Brazilskou módní show ovládly plavky netradičních střihů

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V minulém týdnu probíhala v brazilském Sao Paulu jedna z největších módních událostí - Fashion Week, kde byly k vidění modely 31 předních návrhářů. Asi největším zážitkem byla přehlídka plavek pro letošní sezónu, kterým vládly především netradiční tvary a pestré vzory.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na brazilské módní show se objevily netradiční kusy plavekVideo: Reuters

 
Článek

Letní počasí o sobě dává nezadržitelně vědět, a tak není divu, že jedním z hlavních bodů různých módních přehlídek po světě jsou i trendy plavky pro letošní sezónu. Nejinak tomu bylo i v Sao Paolu.

Foto: Profimedia.cz

Brazilský Fashion week v Sao Paolu

Brazilské plavky a bikiny jsou známé svými "ultratenkými" a malými tvary, pro tuto přehlídku se ale místní návrháři přeci jen "trochu" umírnili a představili o trošku více zahalující modely. I tak se ale bylo rozhodně na co dívat.

Místo odhalování téměř všeho totiž návrháři vsadili na netradiční střihy a tvary plavek, téměř veškeré modely pak byly vyrobeny z veselých a pestrobarevných materiálů. Mezi méně tradiční kousky patřily modely s rukávy, které sice mohou být poněkud nepraktické, i tak ale sklidily velký úspěch.

Foto: Profimedia.cz

Na brazislkém Fashion Weeku byly k vidění i netypické modely plavek.

K vidění byla i "umírněnější" kolekce návrhářky Priscilly Daroltové, která je známá svými fantaziemi a důrazem na ekologicky šetrné materiály. Ty sice nebyly natolik pestré jako jiné modely, zato byly ale plné grafických vzorů.

Celkově přehlídka sklidila velký úspěch. Brazilská ekonomika je největší v Latinské Americe a místní módní průmysl patří K nejrychleji rostoucím.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vybrat plavky, aby lichotily vaší postavě

Letní sezóna je tu a je tedy ten nejoptimálnější čas pro nákup nových plavek. Poradíme vám, jak si vybrat plavky nejen podle aktuálních trendů, ale i střihů,...

Výběr článků

Načítám