Hlavní obsah

Andrea Verešová předvádí sexy šaty i v pátém měsíci těhotenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Slovenská topmodelka Andrea Verešová (28) ani v pátém měsíci těhotenství nezahálí. Přijala pozvání na čtvrtý ročník charitativní módní přehlídky Nadace Terezy Maxové, která byla tentokrát ve znamení medvídka Teribeara.

Článek

Po mole se modelka prošla hned několikrát, a to v oblečení od návrhářky Kláry Nademlýnské a v šatech italské značky Missoni, která zde předvedla kolekci pro podzim, zimu 2008/2009.

Bříško Andree v žádném případě nevadilo, obula dokonce i vysoké podpatky na jehle. Podpořit ji na přehlídku přišel i její manžel, advokát Daniel Volopich, zatímco jejich dceru Vanessu hlídala doma chůva.

Dcera Vanessa se na miminko těší

Andrea prozradila, že Vanessa se už na miminko velmi těší. "Na moje bříško reaguje opravdu krásně. Pořád na něj sahá a říká při tom mimi, mimi. Dokonce už probírá i panenky a rozhoduje se, které miminku dá."

Andrea i Daniel se zatím nechávají ohledně pohlaví dítěte překvapit.

:.Manželé Daniel Volopich a Andrea Verešová s dcerou Vanessoufoto: Korzo

Mají vybráno několik jmen jak pro holku, tak i pro kluka. Které ale nakonec zvolí, to se prý rozhodne až na poslední chvíli. "Pokud to bude kluk, Daniel by chtěl, aby se jmenoval po něm. V úvahu ale také připadá třeba Adam. U holky máme vybráno více jmen," reagovala budoucí maminka.

Andrea se na porod těší

První dceru Vanessku porodila Andrea 8. července 2007 krátce po své promoci. Přestože porod trval osm hodin, modelku to v žádném případě nevyděsilo, a ani druhý porod zatím neřeší. "Já ani pořádně nevím, ve kterém měsíci vlastně jsem," směje se.

:.Andrea se na porod těší.foto: Korzo

"Díky Vanessce, manželovi a ostatním aktivitám vůbec nemám čas to sledovat. Jediné, co intenzivněji vnímám, jsou pohyby miminka. Na porod se ale zatím nepřipravuji. Až to přijde, tak to přijde," dodala kráska.

Reklama

Související články

Muži odhalí nevěru mnohem častěji než ženy

Muži jsou v odhalování nevěry mnohem úspěšnější než jejich protějšky. Tím však paradoxně nutí ženy k tomu, aby se neustále zdokonalovaly ve strategii ukrývání...

Výběr článků

Načítám