Hlavní obsah

Soutěž o kosmetické vánoční balíčky Radox

Soutěž byla ukončena!

Článek

Vánoční balení Radox obsahují nejoblíbenější kombinace voňavých koupelových pěn a povzbuzujících sprchových gelů. Najdete v nich také poslední novinky letošního roku - luxusní koupelové pěny Radox Heavenly a exkluzivní sprchové gely s perleťovým složením. Specialitou jsou tělová mléka, která nejsou běžně v prodeji, jsou součástí pouze vánočních balíčků. Radost udělají jistě také antiperspiranty a roll-on deodoranty s unikátním systémem otočení hlavou dolů.

Koupelová kosmetika s jemnou vůní a pečujícími vlastnostmi zajisté potěší každou ženu i muže. Vánoční balíčky Radox Sametové potěšení, Hedvábná péče, Něžné pohlazení, Dotek perel, Nebeský požitek, Elektrizující dotek či Stříbrná elegance vás osloví a nalákají již svými názvy. Bylinné složky a exotické výtažky v přípravcích Radox dopřejí vaší pleti hydrataci a dokonalou péči, s koupelovými pěnami poznáte absolutně uvolňující prožitky a sprchové gely vás nabudí energií. S bylinnou kosmetikou Radox si budete moci dopřávat příjemné chvíle nejen o Vánocích.  Více na www.radox.cz.

SOUTĚŽ:

Foto: Radox - Radox Sametová péče

Soutěžte s námi a vyhrajte vánoční balíček Radox Sametová péče. Luxusní stříbrná toaletní taštička je určena nejen pro náročné dámy. Balení obsahuje perleťovou koupelovou pěnu pro dokonalou relaxaci a odpočinek, hydratační tělové mléko dodávající pokožce sametovou hebkost a deo roll-on s unikátním systémem otočení aplikátoru hlavou dolů, který vám zajistí účinnou ochranu proti pocení a poskytne sebedůvěru po 24 hodin. Cena balíčku: 300,- Kč

Soutěžní otázky: 1. Radox je partnerem televizní reality show: a. Česko hledá SuperStar b. Trosečník c. Chůva v akci 2. Jak se jmenuje nová luxusní řada koupelových pěn Radox? a. Exclusive b. Heavenly c. Active

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázky a odešle je do 15.11. 2006 na e-mailovou adresu: NovinkyZena@seznam.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám