Hlavní obsah

Barvené variace podle Heleny Bedrnové

Své nejaktuálnější kolekce předvedla tento týden návrhářka Helena Bedrnová v podzemních prostorách pražského Kongresového centra. Módní show s názvem Grafiti provázel moderátor Jan Čenský a modely předvedly missky Markéta Divišová, Agáta Hanychová, Radka Kocurová, Michaela Salačová a Lucie Váchová.

Článek

Večer bylo předvedeno 30 modelů, které však tvoří jenom zlomek celé produkce Heleny Bedrnové.

Kolekce Podzim - Zima 2006/07 vyniká kvalitními materiály jako je vlna, tvíd, flauš. Základ tvoří kostýmové variabilní kolekce, které jsou doplněny sportovními modely. Propojuje se tak klasický elegantní styl se stylem naturálním.

Z barev převládají odstíny šedé, černé, smetanové, čokoládové, karamelové, ale také výrazné barvy jakými jsou červená nebo fialová.

V letošní sezóně se v kolekcích často objevují kontrastní kombinace barev, nebo kontrastní prvky ručních a ozdobných štepů. Jsou to především kontrasty barev černá s bílou, červená s černou nebo smetanová s čokoládovou.

Nejúspěšnějšími modely celé přehlídky byly hedvábné šaty ve fuchsiové barvě, avantgardní střih s balonovou zavinovací sukní a balonovými rukávy. Dále pak zlaté, třpytivé "sluneční" šaty ze zlatého brokátu s flitrovým vázacím živůtkem.

Helena Bedrnová je módní návrhářka, stylistka a imagemaker. Do povědomí širší veřejnosti se zapsala především díky pořadu České televize - Vypadáš skvěle, kde dva roky spolupracovala jako stylistka. Helena Bedrnová tvoří vývojové kolekce nadčasových oděvních originálů, které jsou základem pro sestavení kolekčních řad. Ty jsou pak prodávány v síti značkových obchodů po celé ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám