Hlavní obsah

Slavná zpěvačka varuje ženy před vlastními dietami

Novinky, Famous

Držet dietu založenou na vodě se sušenou paprikou může být vcelku nebezpečné! Zpěvačka Beyoncé Knowlesová varovala fanoušky, aby rozhodně nekopírovali její šílené diety. Kvůli roli ve filmu Dreamgirls zhubla deset kilo díky dietě, při níž pouze pila. "Nikomu bych ji nikdy nedoporučila. Ničit zdraví šílenými dietami si mohou jen zpěvačky a herečky," vtipkuje Beyoncé.

Článek

Ačkoliv se jí tak podařilo zbavit rychle kil, rozhodně za svým dietním plánem nevidí nic unikátního. "Nemohu tu dietu nikomu doporučit, pokud tedy nenatáčí zítra film. Je mnoho lepších způsobů, jak zhubnout," řekla zpěvačka v britské televizní show GMTV. "Potřebovala jsem shodit opravdu rychle. Mohu vás ujistit, že jsem okamžitě po natáčení kila zase přibrala, takže nejsem hubenější ani tlustší než jsem byla. Bylo to opravdu jen kvůli filmu a není to vůbec zdravé. Spíš si likviduju tělo!"

Čtyřiadvacetiletá Beyoncé na dietách považuje za nejlepší jejich konec, kdy se zase může najíst a získat zpět své zakulacené křivky. "Nejzábavnější je nabírat váhu zpět, cpát se koblihami a jinými dobrotami," prozradila čokoládová kráska. "Jsem pyšná na své křivky. Jsem šťastná, že mám zdravě vypadající boky."

V rozhovoru také zmínila, že miluje britské muže. "Obdivuju na nich hlavně oblečení. Jejich malé upnuté kalhoty a super účesy. Jsou kouzelní a skvělí."

Reklama

Související témata:

Související články

V nemocnicích přibývá pacientek s anorexií

Každý rok je v Česku hospitalizováno v průměru 500 pacientek s anorexií a 200 s bulimií. Vyplývá to z dat Ústavu zdravotnických informací a statistiky (ÚZIS)....

Výběr článků

Načítám