Hlavní obsah

Začínají módní veletrhy Styl a Kabo

BRNO

Na brněnském výstavišti právě teď začínají 28. mezinárodní veletrhy módy Styl, obuvi a koženého zboží Kabo. Kromě trendů a novinek pro první polovinu příštího roku se tradičně utkají mladí návrháři o titul Top Styl designer. Veletrhy budou ukončeny ve čtvrtek 24.8.

Článek

Na letošním ročníku se představí nejen stálice našeho módního trhu, ale také světoví vystavovatelé nově i z Řecka a Indie. Ellen Haeser z nizozemského Studia Commandeur bude prezentovat základní prvky pro všechny módní styly. Předvede barevnice na budoucí sezóny a bude účastníky informovat o módních trendech dámské a pánské konfekce pro sezónu jaro-léto 2007.

V oblíbené části veletrhu KABO, tedy v trendovém fóru se tentokrát mimo jiné představí nové modely bot a kabelek slavné firmy  MARIO VALENTINO. Dále prototypy školy/laboratoře SARTECO, uvidíte nové pásky s krásnými přezkami z ornamenty (CARLO DEL MONTE), dále ozdobné letní sandály a také neuvěřitelné, přitom praktické, kabelky CAPRICCI FASHION.

Denně bude k vidění několik přehlídek vystavovatelů a to od spodního prádla po kabáty. Lákadlem bude i přehlídka nové kolekce plavek, která bude představena na přehlídkovém mole přímo v bazénu.  

V úterý večer ocení odborná porota nejlepší mladé domácí návrháře titulem Top Styl designer.

Chybět nebude Fórum trendů, které představí novinky v textilních materiálech, které ocení především lidé z oboru.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám