Hlavní obsah

Soutěžte s Na Doma o letní piknikové koše

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hrajte s námi o piknikové koše nebo tašky Na doma - plné překvapení pro zpříjemnění vašich letních radovánek.

Článek

Na Doma je věrnostní program společnosti Unilever, který svým členům během celého roku nabízí různé výhody jako je tištěný časopis, vzorky produktů zdarma nebo diskuse a informace na webových stránkách.

Letošní rok proběhlo první velké setkání členů Na Doma a to ve velkém stylu ve westernovém městečku Šiklův Mlýn. Se svým synem Arturem se přijela podívat na bohatý program i jedna z "Nadomaček" Leona Machálková. Letos poprvé se mohly Nadomačky setkat i se svými rodinami a ve stylu divokého západu se setkat s jednotlivými značkami Unileveru a prožít krásnou sobotu.

A o co můžete soutěžit: - o 3 piknikové koše Na Doma v celkové hodnotě 3 000 Kč - o 3 dárkové tašky Na Doma s produkty Unilever v celkové hodnotě 1 350 Kč

Foto: Na Doma - Piknikový koš Na Doma

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a odešle ji do 31.7. 2006 na e-malovou adresu: NovinkyZena1@seznam.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď.

Soutěžní otázka:
1) V Itálii je každé jídlo skutečnou oslavou chutí, vůní a barev. Použití kvalitního olivového oleje zvýrazní požitek z jídla podobně jako sklenka dobrého vína. Jak se jmenuje tradiční italská značka olivového oleje patřící do skupiny výrobků Unilever?

Nápovědu hledejte na www.nadoma.cz . Zaregistrujte se zde a začněte si užívat výhod s ostatními Nadomačkami.

Reklama

Související témata:

Související články

Letní soutěž s New Yorkrem

S otevřením nové prodejny značkového oblečení pro mladé New Yorker v obchodním centru Novodvorská Plaza jsme pro Vás připravili soutěž o poukázky na nákup...

Výběr článků

Načítám