Hlavní obsah

Letní hity ve vlasech

Novinky, Na Doma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Držet krok s módou, to znamená oblékat, líčit a také česat se podle diktátu nejnovějších trendů. Ty vlasové velí: ležérní a přirozené, strukturované, hustě prostříhané účesy, geometrické střihy s prvky ze 60. let, dlouhé ofiny padající přes oči, nápadité barevné kombinace, mix teplých a studených odstínů.

Článek

Že jste diktáty nikdy neměla v lásce? Nevadí, pravidla jsou přece od toho, aby se porušovala... Nakonec, letní vlasové trendy letos dovolují téměř všechno. Stačí tedy, když popustíte uzdu své fantazii a budete se při tom držet jednoho jediného pravidla, a sice, že nic se nemá přehánět.

Pár tipů pro inspiraci

1. Světlým vlasům dodají trendy šmrnc lehce nafialovělé pramínky, čokoládově hnědým zase béžové. Melír je zkrátka stále in.

2. Pokud jste blondýnka či plavovláska, můžete využít sluneční paprsky také ve prospěch svých vlasů. Nasaďte si na hlavu slaměný klobouk, vytahejte skrz něj tolik a tak silných pramínků, kolik se vám zlíbí, ty zvlhčete šťávou z čerstvého citronu a hurá na sluníčko! Žádný strach, bude to vypadat jako velice originální a vtipný účes. A večer budou vaše vlasy krásně promelírované.

3. Dlouhé vlasy svazujte a zaplétejte, vyklouzlé prameny nechte klidně volně poletovat. Krátké vlasy upravte tak, aby vypadaly neupraveně - rebelsky neposlušné a odstávající prameny se nosí!

4. Letošním hitem jsou kytičky. Mohou to být i živé květy, jenže ty vydrží sotva hodinu. Lépe uděláte, když se poohlédnete po sponkách a gumičkách s umělými květinami. Vyzkoušet můžete také falešné copánky, barevné korálky, stuhy nebo čelenky.

5. Trendy jsou také klobouky a šátky, které vlasy zároveň chrání před škodlivým působením slunečního záření.

Reklama

Související témata:

Související články

7 tipů, jak si zaručeně zkazit dovolenou

Podle odhadů agentury Mag Consulting by mělo na dovolenou do ciziny letos vyjet 2,9 milionů Čechů. Z těch, kdo plánují letní dovolenou v cizině, pojede 74 %...

Ženská prsa ohrožuje plážový volejbal

Plážový volejbal je čím dál více populární sport, jenže pro ženské vnady zároveň nesmírně nebezpečný. Podle odborníků časté hraní plážového volejbalu způsobuje...

Výběr článků

Načítám