Hlavní obsah

Základem šatníku Dary Rolins jsou džíny a černá barva

Základem šatníku zpěvačky Dary Rolins jsou džíny, z barev prý převažuje černá. Džínových modelů vlastní několik desítek a nemusejí být prý nutně od drahých značek.

Článek

"Džíny jsou věc, která už je tady sto let a dalších sto let bude. A zaplať pánbůh za ně," řekí 33letá zpěvačka. Kolik jich doma má, neupřesnila. "Nemám je spočítané, ale jsou to komínky a je jich několik. Vešly by se do jedné skříně, ale mám je rozdělné podle barev i střihů do několika poliček," prozradila.

Dara Rolins, která se kromě zpívání zabývá profesně také módou v rámci stylistiky, nemusí nutně chodit ve značkových oděvech. "V mém oblékání je to tak, že kombinuji značkové s neznačkovým, ale je fakt, že když někam vyrazím, tak minimálně jednu kvalitní značkovou věc na sobě mám," připustila. Každá žena by podle ní vždy na sobě měla mít dobré boty, dobré doplňky. "Pak klidně může mít volné roztrhané džíny a bílé tričko a je luxusní," prozradila jeden ze zaručených triků.

Momentálně si zpěvačka oblíbila zelenou barvu. "Mám vždycky období nějaké barvy. Ale nejvíce je v mém šatníku zastoupená černá, která je klasikou stejně jako džíny a nezapomíná se na ni nikdy."

Ve stylu kombinuje sportovní modely s elegantními. "I když čím jsem starší, baví mě víc nosit šatičky a podpatky. Musím ale přiznat, že podpatky nejsou úplně moje parketa. Pokouším se je nějakým způsobem osedlat na jevišti, ale nemůžu to roztočit tak, jak bych si přála," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Luxusní prádlo dokáže s tělem zázraky

O ženě, o její náladě, o barvě pleti i stylu je prý moderní luxusní prádlo. Rafinovaně střižené a dokonale vytvarované je mnohdy víc než oděv, pod kterým...

Letošní brýle mají být veliké a veselé

Slunce sice zatím ještě moc nevylezlo, belgičtí módní návrháři však už dávno vědí, že letošní sluneční brýle budou, ba už jsou extravagantní. Veliké, pokud...

Výběr článků

Načítám