Hlavní obsah

Scarlett Johanssonová je nejvíc sexy ženou světa

Americká herečka Scarlett Johanssonová je první v žebříčku "100 nejvíce sexy žen světa", který sestavil časopis FHM na základě hlasování čtenářů.

Článek

Pro jednadvacetiletou herečku to je "obrovský kompliment". "Jednou z nejlepších věcí pro ženu je, když o ní někdo řekne, že je sexy," uvedla v děkovném prohlášení Johanssonová.

Scarlett se již dříve nechala slyšet, že sexy je každá žena, která má dostatek sebedůvěry. "Stačí, aby byl člověk spokojen s tím, jaký je. Sama jsem spokojena se svou sexualitou, tělem i obličejem," řekla herečka a zdůraznila, že ve chvílích, kdy tomu tak není, ujasní si, že s tím stejně nic nenadělá. 

Herečka všem ženám doporučuje, aby na sobě hledaly především věci, na něž mohou být oprávněně pyšné a své přednosti pak hrdě a bez jakéhokoli ostychu stavěly na odiv. 

Scarlett na sebe upozornila především ve filmech Ztraceno v překladu, Dívka s perlou, Match Point a V dobré společnosti. V loňském žebříčku skončila v této anketě na devátém místě.

Letos je na druhé příčce loňská jednička Angelina Jolieová. Za ní následují další herečky Jessica Albaová, Jessica Simpsonová, Keira Knightleyová, Halle Berryová, Jenny McCarthyová, Carmen Electra a Teri Hatcherová. Jedinou výjimkou v nadvládě hvězd stříbrného plátna je na osmé příčce tenistka Maria Šarapovová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám