Hlavní obsah

Naučte se nosit velké náušnice. Uberou léta a přidají na stylu

Novinky, Linda Humlová

Ozvláštněte svůj styl alespoň jedním párem výrazných náušnic. Právě tento drobný doplněk má totiž moc rozzářit a přidat na půvabu i jinak zcela jednoduchému oblečení. Stačí si vzít jednoduché tričko, košili nebo třeba halenku, přidat velké pestrobarevné náušnice a máte vystaráno. Jaké si vyberete?

Foto: archiv firmy

Náušnice, Zara, 399 Kč

Článek

Hledáte cenově dostupný doplněk, který pozvedne váš styl na další úroveň? Pak sáhněte po velkých náušnicích z bižuterie, které jsou letos opět v kurzu. Barevná cingrlátka v uších mají tu moc, že dokážou každou ženu omladit a dodat jí na eleganci. Stačí jen vybírat s citem.

Nebojte se kombinovat

Letošní trendy velí: čím větší, tím lepší, a to samé platí i o barvách. Kreativitě se meze nekladou, a proto se nebojte vsadit na geometrické tvary či na náušnice s kameny či třásněmi.

Foto: archiv firem

Halenky zleva: Cellbes, 899 Kč. Cellbes, 699 Kč. Lindex, 399 Kč. Náušnice zleva: H&M, 149 Kč. J. Crew, 2410 Kč. Max & Co, 1260 Kč

Pozor si jen dejte, abyste nepůsobila kýčovitě a přeplácaně. Při kombinování výrazných doplňků totiž platí, že je důležité, aby byl alespoň horní díl outfitu jednoduchý.

Foto: archiv firmy

Mango, 299 Kč

Vsaďte proto například na jednoduchou barevnou halenku, ke které můžete náušnice sladit, nebo zvolte sportovnější variantu a vyberte si obyčejné tričko s nápisem či s nadčasovým vzorem, jako jsou proužky či puntíky.

Foto: archiv firem

Halenky zleva: Esprit, 1199 Kč. Zara, 799 Kč. Orsay, 549 Kč. Náušnice zleva: Lindex, 199 Kč. Marks & Spencer, 349 Kč. H&M, 349 Kč

Foto: archiv firmy

Mango, 399 Kč

Foto: archiv firem

Halenky zleva: Mango, 249 Kč. Lindex, 299 Kč. Mango, 799 Kč. Náušnice zleva: Mango, 399 Kč. Mango, 399 Kč. Zara, 399 Kč

Mušličková mánie

Mušličky zažívají velkolepý návrat a tuto sezonu je najdete snad na všem. Od topů, přes kabelky, boty až po šperky.

Foto: archiv firem

1. Mango, 299 Kč. 2. Zara, 299 Kč. 3. Mango, 399 Kč. 4. Mango, 399 Kč. 5. Zara, 399 Kč

Navoďte si dovolenkovou atmosféru a pořiďte si náušnice z mušliček, které se skvěle hodí k rozevlátému boho a etno stylu.

Foto: archiv firmy

Mango, 399 Kč

Noste je například s bílou krajkovanou halenkou nebo k dívčím červeným minišatům a doplňte espadrilkami se slaměnou podrážkou.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Naučte se nosit vzory citrusů

Jaro je v plném proudu, a to znamená jediné. Dejte sbohem nudnému oděvu v tmavých barvách a osvěžte svou skříň přívalem energie v podobě oblečení s motivem...

Výběr článků

Načítám