Hlavní obsah

Festival Coachella ve znamení hudby, módy a modelek

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hudební festival Coachella, který se v polovině dubna konal v americké Kalifornii, se těší velké popularitě. Důvodem je nejen každoročně nabitý hudební program, ale také velká koncentrace celebrit a modelek, které si nenechají ujít příležitost ukázat své postavy v úsporných oblečcích. Podívejte se, komu to letos slušelo nejvíce na zahajovací párty.

Foto: Profimedia.cz

Modelky na festivalu Coachella.

Článek

Festival Coachella se pravidelně odehrává dva dubnové víkendy po sobě. Na pódiích se letos vystřídala jména jako Ariana Grande, Pusha T, Khalid či Kid Caudi.

Kromě hudebního zážitku je ale s Coachellou spojena i móda. Podívejte se, co si oblékly celebrity na zahajovací večírek, který pořádala firma Revolve.

V hlavní roli andílci

Již tradičně největší pozornost poutaly modelky z Victoria’s Secret, kterým se přezdívá andílci.

Modelka Stella Maxwellová vsadila na červené mini šaty bez ramínek, které přepásala páskem v kovbojském stylu. Podobný outfit, jen v jiných barvách, pak oblékla bývalá Miss Universe Olivia Culpová.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky, Stella Maxwellová, Olivia Culpová, Jasmine Tookesová

Nechyběla ani přední nizozemská modelka Romee Strijdová, která na akci dorazila s partnerem. První den vsadila na bílý komplet sestavený ze zkrácených džín, crop-topu a denimové bundičky.

Druhý den si pak oblékla téměř stejný outfit, ovšem v černé barvě a kůži. Nechyběla ani Kendall Jennerová, která na rozdíl od svých sester Kardashianových nepoutá pozornost svým pozadím, ale je jednou z nejvyhledávanějších modelek současnosti.

Foto: Profimedia.cz

Zleva Romee Strijdová, Jasmine Sandersová, Kendall Jennerová

Na akci se objevila i brazilská kráska a kosmetická guru Camila Coelhová, která si oblékla vyzývavé háčkované šaty, které nenechaly příliš prostoru pro představivost.

Švédská modelka Elsa Hosková si pak na zahájení oblékla pomněnkově modré šaty, které ladily k její hřívě i stejně barevným očím.

Foto: Profimedia.cz

Zleva blogerka Camila Coelhová, modelka Romee Strijdová s partnerem, modelka Elsa Hosková

Z českých celebrit na festivalu nechyběly například Veronika Kopřivová, Zuzana Jandová či Olga Lounová.

Reklama

Související články

Naučte se nosit vzory citrusů

Jaro je v plném proudu, a to znamená jediné. Dejte sbohem nudnému oděvu v tmavých barvách a osvěžte svou skříň přívalem energie v podobě oblečení s motivem...

Výběr článků

Načítám