Hlavní obsah

Sportovní elegance existuje. Stačí jen správně kombinovat

Novinky, Linda Humlová

Streetwear neboli módní styl inspirovaný sportovními stadiony a potřebou pohodlí je čím dál tím oblíbenější. Pokud chcete do svého šatníku přenést prvky sportovní pohodlné módy i vy, a zároveň neztratit svou ženskost, vsaďte na sportovní eleganci. Naučíme vás, jak ji nosit.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Mango

Článek

Sportovní eleganci vnímá každá žena jinak. Některé si pod tímto označením přestaví golfovou módu, jiné za ni považují téměř cokoliv od plyšových tepláků přes legíny s elegantním topem.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z hlavních měst módy

Módním znalkyním se zase možná vybaví luxusní módní kreace od značky Off-white. Jak nosit sportovní eleganci, aniž byste se vystavila společenskému faux pas?

Tričko s nápisem

Obyčejné tričko s nápisem nebo třeba vtipným potiskem už nemusíte nosit jenom doma. Dá se totiž skvěle nosit i třeba do práce. Stačí ho zkombinovat s kvalitními džínami a doplnit nadčasovým černým sakem a elegantními doplňky v podobě bot a kabelky.

Zapomeňte ale na klasiku, poohlédněte se například po kabelce s napodobeninou hadí kůže, která je letos opravdu velmi trendy a přidejte například vínové mokasíny.

Foto: archiv firem

Boty, Zara, 1399 Kč. Tričko, Aboutyou/Aboutyou.cz, 777 Kč. Kabelka, Mango, 499 Kč. Džíny, Zara, 1299 Kč. Sako, Esprit, 3499 Kč

Podobně můžete zkombinovat také denimovou minisukni. K ní ale zvolte méně formální sako a přidejte kotníčkové boty na menším, blokovém podpatku.

Přidejte nadčasové sluneční brýle a máte stylový outfit, ve kterém rozhodně nezapadnete.

Foto: archiv firem

Tričko, Mango, 299 Kč. Boty, Mango, 1299 Kč. Sako, MAX&Co/Aboutyou.cz, 5172 Kč. Sluneční brýle, Answear, 5899 Kč. Sukně na postavě, Zara, 599 Kč

Tenisky a šaty

Dalším jednoduchým tipem, jak si osvojit sportovně elegantní styl, je obléknout si šaty k teniskám. Samozřejmě ale nemáme na mysli ty plesové nebo společenské.

Vyberte si například šaty košilového střihu a doplňte je sexy křivákem. Na nohy pak můžete obout jakýkoli druh tenisek, nejlépe vypadají například klasické conversky či vansky.

Foto: archiv firem

Batoh, Zara, 699 Kč. Boty, Vans/Aboutyou.cz, 1947 Kč. Křivák, Freakynation/Aboutyou.cz, 3094 Kč. Šaty, F&F, 649 Kč.

Pokud se nebojíte opravdového streetstylu, vyberte si jednoduché jednobarevné šaty a k nim slaďte i retro boty s dvojitou či trojitou podešví, které jsou letos velmi trendy.

Foto: archiv firem

Tenisky, Reebok, 2349 Kč. Kabelka, Esprit, 1699 Kč. Bunda, Zara, 799 Kč. Šaty, Edited/Aboutyou.cz, 1297 Kč

K dotvoření neformálního looku můžete přidat například denimovou bundičku, kterou můžete doplnit klasickou prostornou kabelkou.

Inzertní sdělení

Foto: aboutyou.cz

Nakupujte jednoduše a za dobré ceny z domova. Vyberte si z více než 500 značek a užijte si dodání a vrácení zdarma s About You – Vaším novým online obchodem s módou.

Reklama

Související články

V hlavní roli puntíky. Naučte se je nosit

Pokud si říkáte, že puntíky už tu byly, stále jsou a jistě dále budou, tak máte pravdu a ostatně i to svědčí o jejich nadčasovosti. Nebojte se je obléknout na...

Nenechte si ujít – módní akce jara 2019

Patříte mezi milovnice módy? Pak pro vás máme velký přehled módních akcí pro rok 2019. Nakupte si s kamarádkou outfity za hubičku a vyrazte vstříc objevování...

Výběr článků

Načítám