Hlavní obsah

Co o vás prozradí váš oblíbený spací úbor

Novinky, lin

Oblečení o nás dokáže říci mnohé. Zvláště pak to, které si oblékáme do tak intimního prostředí, jako je ložnice. Jsou ženy, které preferují klasickou noční košili, jiné krajkovou, další pak pyžamo, a najdou se i takové, které nedají dopustit na obnošené tričko z partnerovy skříně. Možností je zkrátka nespočet a stejně tak povah. Přečtěte si, co o vás výběr nočního prádla vypovídá.

Foto: archiv firmy

Pyžamo, Timo, 899 Kč

Článek

Evino roucho pro dobrodružné dámy

Šuplík s pyžamy nevedete a nejraději si vychutnáváte pocit peřiny na vaší holé kůži? Pak jste dobrodružka, která do každé životní situace vtrhne rovnou po hlavě.

Nelámete si hlavu se zbytečnostmi a řešíte jen opravdu důležité věci, které mají tendenci vás nějak ovlivnit. Pozor si dejte na přílišnou přímočarost a upřímnost, na kterou někteří nemusí být tak úplně připraveni.

Svůdkyni poznáte podle krajkové sexy košilky 

Potrpíte si na saténové košilky zdobené nejrůznějšími typy krajek a jiných ozdob? Pak jste docela jistě žena, která si na svém vzhledu patřičně zakládá. Sexy prádlo pro vás není jen úbor na spaní, ale také prostředek k tomu, cítit se sebevědomě, sexy a výjimečně. A to, že vaše oblečení rozproudí krev i vašemu partnerovi? To je jen příjemný bonus.

Foto: archiv firmy

Košilka s krajkou, Timo, 869 Kč

Holka do nepohody i dravá samice sahá do partnerovy skříně

Je pro vás dlouhé seprané tričko vrcholem všech vašich představ o ideálním spacím úboru? Pak jste nejspíš pohodářka, která je pro svého milého nejen partnerkou, ale také nejlepší kamarádkou.

V případě, že vás seprané tričko nijak nebere, zato vám ale partnerova košile není cizí, pak jste ženou, která si je vědoma svého sex-appealu a nebojí se ho využít. Je také dost pravděpodobné, že jste generálka, která má věci patřičně pod kontrolou a ráda řídí chod celé domácnosti.

Foto: archiv firmy

Košile, Timo, 869 Kč

Pohodářka nedá dopustit na pyžamo

Téměř nic vás nevyvede z míry a s tím, v čem půjdete spát, si obvykle hlavu moc nelámete. Sáhnete po prvním, co vám přijde pod ruku. Jediný požadavek, který máte, je, že váš noční úbor musí být pohodlný. Jestli jste sexy, nebo ne, neřešíte. V noci je přece tma!

Pokud už dojde na nákupy, pak nejraději sáhnete po pyžamu. Má totiž velkou výhodu, můžete v něm zůstat i celý den, zvláště pokud je elegantní a připomíná domácí soupravu.

Foto: archiv firmy

Pyžamo, Marks&Spencer, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Vánoční pyžamo, Marks&Spencer, 949 Kč

Něžný overal pro romantičku

Máte-li v oblibě model, který zdůrazní vaši křehkost, pak jste romantička. Váš kousek na spaní vám skvěle padne, není vám moc volný ani není moc upnutý. Nepotrpíte si na dlouhé rukávy ani nohavice. Nechcete však ani příliš krátké či vyzývavé kousky. Ideální volbou pro vás bude něžný overal. Bude-li navíc ozdobený jemnou krajkou či motivem s drobnými kvítky, budete nadšena.

Ve svém partnerovi dokážete vyvolat pocit, že je vedle vás opravdový chlap. Aby také ne, když je vaše bezbrannost tak odzbrojující, zvláště umíte-li ji rafinovaně využít.

Srandistka ocení hravé detaily

Ženy, které nezkazí žádnou legraci, a navíc mnohdy za podařenými vtípky samy stojí, mají rády i hravé a překvapující detaily na svém oblečení. Humorné nápisy, kreslené postavy či netradiční střihy jsou pro srandistky to pravé. Klasika je pro ně nudná, a to i v případě nočního prádla. Často proto volí zábavné komplety s kreslenými postavičkami či vtipnými nápisy.

Foto: archiv firmy

Pyžamo, H&M, 799 Kč

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám