Hlavní obsah

Noc plná andělů aneb Kdo si letos oblékl křídla na nejžhavější módní show současnosti

Novinky, Linda Humlová

Ve čtvrtek v noci proběhla v americkém New Yorku dlouho očekávaná módní show značky Victoria's Secret. Tradiční křídla si letos obléklo nespočet známých modelek včetně Kendall Jennerové či sester Hadidových. Přehlídku i svou kariéru u značky zakončila modelka Adriana Lima, pro kterou to byla již osmnáctá show v řadě. Videozáznam z akce bude vysílat televize ABC Network druhého prosince.

Foto: Profimedia.cz

Módní show značky Victoria's Secret.

Článek

Po minulých dvou letech, kdy se přehlídka konala v Paříži (2016) a v Šanghaji (2017), se pořadatelé letos rozhodli celou show vrátit do rodného New Yorku, kde se nachází i největší obchod značky na světě.

Tradiční Fantasy bra, což je exkluzivní podprsenka, jejíž hodnota se většinou pohybuje kolem několika milionů dolarů, si letos oblékla švédská modelka Elsa Hosková, přičemž výrobu měla na starosti firma Swarovski.

Foto: Profimedia.cz

Švédská modelka Elsa Hosk představila na přehlídce letošní fantastickou Fantasy Bra.

Foto: Profimedia.cz

Nepřehlédnutelná Romee Strijdová se blýskla v modelu z křišťálů Swarovski.

Na přehlídce se objevilo i trio momentálně nejlépe vydělávajících modelek světa, kamarádky Kendall Jennerová a sestry Bella a Gigi Hadidovy. Nechyběla ale ani Taylor Hillová, Barbara Palvinová či Candice Swanepoelová, která se na mole objevila poprvé od druhého porodu. Nováčkem přehlídky byla známá modelka s vitiligem Winnie Harlowová.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová se letos dočkala opravdu unikátních modelů.

Foto: Profimedia.cz

Bella Hadid se po boji s nemocí předvedla ve své nejlepší kondici.

Foto: Profimedia.cz

Kendall Jenner si svou další přehlídku pro Victoria's Secret užívala na maximum.

Přehlídku uzavřela brazilská kráska Adriana Lima, která již před show oznámila, že se jedná o její vůbec poslední přehlídku pro zmíněnou značku.

„Tento rok považuji za vrchol své kariéry. I když je to moje již osmnáctá show v řadě, jsem stejně nadšená, jako když jsem s prací pro Victoria´s Secret začínala poprvé. Je to moje srdcová záležitost,” řekla magazínu People.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Adriana Lima se neubránila slzám.

Na svůj Instagram pak po přehlídce dodala: „Drahá Victorie, děkuji za to, že jsi mi ukázala svět, sdílela se mnou tajemství a dále ne za to, že si mi dala křídla, ale že si mě naučila létat.”

Na exkluzivní módní události, kde tradičně vystupují největší hvězdy hudebního průmyslu, svou show letos předvedli hudebníci Shawn Mendes, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Balleriniová, Rita Ora, Bebe Rexha, Leela Jamesová a kapela The Struts.

Foto: Profimedia.cz

Maďarská kráska Barbara Palvinová během show předvedla své dokonalé ženské křivky.

Foto: Profimedia.cz

Krásná Winnie Harlow a její premiéra.

Foto: Profimedia.cz

Candice Swanepoelová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Sara Sampaiová se na přehlídce ukázala v rudém a černém prádle a vypadala úchvatně.

Reklama

Výběr článků

Načítám