Hlavní obsah

Univerzální kabátky, které oceníte během podzimu i zimy

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dny se zkracují a teploty klesají. To znamená jediné, podzim je tu. Přivítejte ho novým kabátem, který navíc oceníte i v nadcházejících chladnějších měsících. Vyberte si z nadčasových klasik, ale i trendy kousků, které rozzáří vaši skříň.

Foto: archiv firem

Zleva, 1299 Kč, 5999 Kč, 1499 Kč. Vše H&M

Článek

Oblíbený velbloud

Velbloudí béžová barva je nesmrtelnou klasikou, se kterou nemůžete sáhnout vedle. Navíc je tak univerzální, že sluší všem ženám bez rozdílu barvy vlasů či věku. Pořiďte si letos v tomto odstínu kabát v pánském stylu, který se hodí jak k elegantnějšímu, tak i sportovnějšímu stylu oblečení a uvidíte, že vám bude ve skříni dělat parádu dlouhé roky.

Foto: archiv firem

Zleva, Zara, 2799 Kč. Answear, 1499 Kč. Reserved, 2299 Kč.

Foto: archiv firem

Mango, 2299 Kč.

Ve znamení barev

Pokud vás neutrální barvy nudí, porozhlédněte se v obchodech po barevnějších kouscích, nebo zvolte jednoduchý kabát, ovšem s výrazným vzorem nebo třeba výšivkou. Letos je trendy růžová barva ve stylu cukrové vaty, ale i královská modrá či oblíbená červená a tlumená žlutá. Z materiálů je pak v módě samet, ale nově i manšestr.

Foto: archiv firem

Zleva, Desigual, 1499 Kč. H&M, 1499 Kč. Desigual, 5499 Kč. Esprit, 3499 Kč.

Foto: archiv firem

Mango, 2999 Kč.

Foto: archiv firem

Mango, 3999 Kč.

Károvaný vzor

Pokud vás svazuje přísný dress-code a střídání černých kabátů už máte plné zuby, pořiďte si elegantní šedý model s károvaným vzorem. Ten dodá vašemu outfitu texturu a celkově ho ozvláštní s minimální snahou. Vyberte si z decentních šedých, tmavě modrých, hnědých či zelených modelů.

Foto: archiv firem

Zleva, F&F, 1369 Kč. Answear, 1999 Kč. Zara, 2599 Kč. Esprit, 3399 Kč.

Foto: archiv firem

Mango, 2299 Kč.

Foto: archiv firem

Zara, 2799 Kč.

Nesmrtelná klasika

Sháníte kabát, který s vámi bude stárnout? Vyberte si buď klasický dvojřadý nebo vsaďte na efektní županový střih, který navíc umí šikovně zamaskovat přebytečná kila a zároveň zvýrazní ženskou postavu. Pro štíhlé dámy se zase hodí klasické rovné střihy bez projmutí, které působí seriózním a zároveň elegantním dojmem. Co se týče materiálu, vsaďte na vlnu či kašmír, který je sice dražší, nicméně co se hřejivosti a komfortu týče, nic se mu nevyrovná.

Foto: archiv firem

Mango, 1999 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, 8490 Kč, 9990 Kč, 8990 Kč. Vše Pietro Filipi

Foto: archiv firem

Zara, 2299 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám