Hlavní obsah

Návrat na značky aneb Jak vybrat stylové sportovní oblečení

Novinky, Linda Humlová

Léto se obvykle nese ve znamení dovolených, oslav a dlouhých letních večerů, které se nám zpravidla nechtějí trávit v tělocvičně. Tento volnější režim se zpravidla i rychle projeví na naší váze - i proto se s pomalu přicházejícím sychravým počasím opět vracíme do fit center. Jak najít ztracenou motivaci?

Foto: archiv firmy Kari Traa

Ilustrační foto

Článek

Pokud se chystáte nasednout zpátky do sedla a začít se cvičení věnovat naplno, není lepší motivace než nové oblečení, které potěší nejen vaše tělo, ale i duši. Pořiďte si jeden nový kousek nebo celý set, ve kterém se budete cítit komfortně, ale zároveň sebevědomě a sexy. Uvidíte, že vám to půjde s činkami i na pásu samo.

Jemná růžová

Růžová barva symbolizuje ženskost a jemnost, navíc působí uklidňujícím dojmem. Hodí se proto zejména na více relaxační sporty, jako je například jóga nebo pilates. Pokud ve vás evokuje příjemné pocity, nestyďte se ji obléknout i třeba na běh nebo lekce crossfitu. Důležité je jen to, abyste se cítila příjemně.

Foto: archiv firem

Bílé tílko, Kari Traa, 999 Kč. Růžové tílko, Reebok, 559 Kč. Legíny, Reebok, 1299 Kč. Mikina, Puma, 1899 Kč. Tenisky, Puma, 2699 Kč.

Foto: archiv firmy

H&M, 699 Kč.

Méně sladkou obdobou je pak starorůžová, kterou můžete sladit například s bílou nebo černou barvou. Pořídit si můžete například měkoučkou teplákovou soupravu, nebo třeba jen podprsenku či sportovní boty v této barvě, které každému outfitu dodají na barvě a eleganci.

Foto: archiv firem

Podprsenka, Reebok, 1599 Kč. Šortky, Niky, 1199 Kč. Boty, Reebok, 3499 Kč. Šedé legíny, Reebok, 1746 Kč. Legíny fialové, Kari Traa, 1399 Kč. Tepláky, Nike, cca 2000 Kč. Mikina, Nike, cca 2800 Kč

Foto: archiv firmy

Legíny, Vemzu, 873 Kč.

Ve sportovním duchu

V případě, že ve vás řádí opravdový sportovní duch, nestyďte se sáhnout po elektrických barvách, které váš výkon ještě více nabudí. Vsaďte například na pestrobarevné legíny či stylovou neonovou bundu, která vás ochrání před deštěm, navíc budete spolehlivě vidět na každém kroku!

Foto: archiv firem

Legíny, Puma, 1699 Kč. Podprsenka, Puma, 999 Kč. Tílko, Kari Traa, 999 Kč. Bunda, Hannah, 690 Kč.

Foto: archiv firmy

Kari Traa, ilustrační foto.

Foto: archiv firem

Legíny, Vemzu, 1090 Kč. Top, Tchibo, 279 Kč. Podprsenka, Nike, 949 Kč. Legíny s potiskem, Tchibo, 499 Kč. Boty nahoře, Reebok, 1074 Kč. Boty dole, Puma, 3799 Kč.

Klasická černá

Nejste ve fit centru ráda centrem pozornosti a raději si potrpíte na elegantní černé kousky, díky kterým snadno zapadnete? Zapomeňte na kvantitu a vybudujte si svůj minimalistický sportovní set pouze z kvalitních kousků, které se ani po více praních nepoškodí.

Foto: archiv firem

Legíny, Zoot, 1599 Kč. Tričko, Under Armour, 799 Kč. Podprsenka, Reebok, 1599 Kč. Bomber, Tchibo, 499 Kč. Boty, Reebok, 2999 Kč

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám